reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Widzicie coś na tym tescie?

Test robiony dzień przed miesiączka. Widać bardzoooo delikatną szarą kreskę szczególnie pod światło. Beta hcg <1,2ml robiona w tym samym dniu więc negatywną. Czy to pasek odparowania?

Załączniki

• Screenshot_20250909_190002_Messenger.jpg
    Screenshot_20250909_190002_Messenger.jpg
    148,9 KB · Wyświetleń: 182
reklama
Tutaj przyciemniony. W każdym razie test miał ten pasek jakby testowy biały lekko błyszczący tak jakby z ograniczonymi liniami. I on potem zabarwił się na lekko szaro.

Załączniki

• 20250909_194005.jpg
    20250909_194005.jpg
    177,3 KB · Wyświetleń: 68
Laska, miałaś ostatni seks 13.07. Możesz wydać kasę na kolejne testy i bety i dupa blada. Zacytuję siebie z poprzedniego tematu:
Gdybys była w ciaży to beta wynosiłaby teraz z 50tys, a na USG widziałabyś ruszajacy się zarodek. Dziewczyny z podobnymi datami są już po USG 1 prenatalnym. Nie wiem po co sikasz na te testy i robisz betę. 14 dni po stosunku wystarczy.

Zlituj sie nad sobą i nad nami.

Zlituj się nad sobą i nad nami, poważnie. Po co się doszukujesz ciąży, ktorej tam nie ma i nie będzie?

raczej jak juz kreska testowa. Beta wyklucza ciążę. Po co robić nadzieję.
Akurat nie chce ciąży więc w moim wypadku nie nadzieję. Po raz pierwszy spotkałam się z takim testem, który najpierw był w lini testu biały, jakby wklęsły i blyszczący, potem lekko zszarzał. Inne były jakby płaskie.

Akurat nie chce ciąży więc w moim wypadku nie nadzieję. Po raz pierwszy spotkałam się z takim testem, który najpierw był w lini testu biały, jakby wklęsły i blyszczący, potem lekko zszarzał. Inne były jakby płaskie.
Po co Ty te testy i bety ciągle robisz? I doszukujesz się kresek, a na dodatek kompletnie zlewasz to, że mówimy Ci, że nie ma tu żadnej ciąży i nie będzie. Test ma czułość 10 albo 20. Ciąża z lipca miałaby betę w tysiącach. I myślisz serio, że test by tego nie wyłapał? Po co my tu analizujemy test jak w tym samym dniu masz negatywną betę?

Ile jeszcze trzeba, żeby dotarło, że negatywna beta prawie 2m po stosunku na 1000000% wyklucza ciążę?

reklama
To się zacznij zabezpieczać.
Poczytaj sobie o antykoncepcji.

Do góry