reklama
Karolinka.12
Początkująca w BB
Jest lekko widoczna kreska , beta moze być jeszcze taka niska jeśli to naprawdę bardzo wczesna ciąża
Sok z żuka
Fanka BB :)
raczej jak juz kreska testowa. Beta wyklucza ciążę. Po co robić nadzieję.Jest lekko widoczna kreska , beta moze być jeszcze taka niska jeśli to naprawdę bardzo wczesna ciąża
Lady Loka
Laska, miałaś ostatni seks 13.07. Możesz wydać kasę na kolejne testy i bety i dupa blada. Zacytuję siebie z poprzedniego tematu:
Zlituj się nad sobą i nad nami, poważnie. Po co się doszukujesz ciąży, ktorej tam nie ma i nie będzie?
Gdybys była w ciaży to beta wynosiłaby teraz z 50tys, a na USG widziałabyś ruszajacy się zarodek. Dziewczyny z podobnymi datami są już po USG 1 prenatalnym. Nie wiem po co sikasz na te testy i robisz betę. 14 dni po stosunku wystarczy.
Zlituj sie nad sobą i nad nami.
Zlituj się nad sobą i nad nami, poważnie. Po co się doszukujesz ciąży, ktorej tam nie ma i nie będzie?
Jeśli miałaby być to ciaza to z lipca a nie wczesna.Jest lekko widoczna kreska , beta moze być jeszcze taka niska jeśli to naprawdę bardzo wczesna ciąża
Akurat nie chce ciąży więc w moim wypadku nie nadzieję. Po raz pierwszy spotkałam się z takim testem, który najpierw był w lini testu biały, jakby wklęsły i blyszczący, potem lekko zszarzał. Inne były jakby płaskie.raczej jak juz kreska testowa. Beta wyklucza ciążę. Po co robić nadzieję.
Lady Loka
Po co Ty te testy i bety ciągle robisz? I doszukujesz się kresek, a na dodatek kompletnie zlewasz to, że mówimy Ci, że nie ma tu żadnej ciąży i nie będzie. Test ma czułość 10 albo 20. Ciąża z lipca miałaby betę w tysiącach. I myślisz serio, że test by tego nie wyłapał? Po co my tu analizujemy test jak w tym samym dniu masz negatywną betę?Akurat nie chce ciąży więc w moim wypadku nie nadzieję. Po raz pierwszy spotkałam się z takim testem, który najpierw był w lini testu biały, jakby wklęsły i blyszczący, potem lekko zszarzał. Inne były jakby płaskie.
Ile jeszcze trzeba, żeby dotarło, że negatywna beta prawie 2m po stosunku na 1000000% wyklucza ciążę?
lady in black
Moderator
jak? Przecież testy ciążowe opierają się o betę w moczu. Aby w wyszła w moczu, we krwi musi jej już trochę być.Jest lekko widoczna kreska , beta moze być jeszcze taka niska jeśli to naprawdę bardzo wczesna ciąża
reklama
93kora
To się zacznij zabezpieczać.Akurat nie chce ciąży więc w moim wypadku nie nadzieję. Po raz pierwszy spotkałam się z takim testem, który najpierw był w lini testu biały, jakby wklęsły i blyszczący, potem lekko zszarzał. Inne były jakby płaskie.
Poczytaj sobie o antykoncepcji.