reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

Hejka. Ja się wtrącę z cytologią. Robiłam niedawno cytologię płynną z hpv, no i hpv nie ma, ale w cytologii mam „Nie stwierdza się śródnabłonkowej neoplazji ani raka. Inne zmiany nienowotworowe. Zmiany odczynowe związane z: zapaleniem i/lub typową regeneracją”. Miała któraś z was taki wynik? Czy to oznacza infekcję i powinnam iść do ginekologa? Niedawno robiłam wszystkie posiewy i nic nie wyszło, ale widocznie coś tam jednak jest nie tak.
Brzmi jak luxmed 😁 ja tak miałam, ale robiłam przed wizytą u ginekologa i powiedziała, że to normalne, jeśli jest się aktywnym seksualnie i wszystko jest oki. Z tym, że do tego na wizycie standardowo zrobiła mi normalne badania więc widziałaby, gdyby to był objaw czegoś wymagającego reakcji hmmm... 🤔

reklama
Nigdy Ci same nie pekaly? Moze kurde przy trzech ktorys sie wylamie… a czas zleci, wiemy, ze leci nam szybko, trzymam mocno kciuki, zeby sie udalo! :)
Nie, nigdy. Rosną do ponad 5 cm. Właśnie jak progesteron pokaże że owy nie było to będę musiała chyba pójść na wizytę i zobaczyć czy coś.nie jest przerośnięte żeby nie napędzac go od następnego cyklu lamettą.

Hejka. Ja się wtrącę z cytologią. Robiłam niedawno cytologię płynną z hpv, no i hpv nie ma, ale w cytologii mam „Nie stwierdza się śródnabłonkowej neoplazji ani raka. Inne zmiany nienowotworowe. Zmiany odczynowe związane z: zapaleniem i/lub typową regeneracją”. Miała któraś z was taki wynik? Czy to oznacza infekcję i powinnam iść do ginekologa? Niedawno robiłam wszystkie posiewy i nic nie wyszło, ale widocznie coś tam jednak jest nie tak.
Mi zawsze mówią że luzik. To.normalne.

Ale.wiadomo. najlepiej gadać z lekarzem.

Ostatnia edycja:
Do mnie dzwonili ze szpitala w sprawie histeroskopii. Powiedziałam, że nie dostałam jeszcze okresu i Pani powiedziała, że w takim razie zdzwonimy się w poniedziałek 🥹
Dzisiaj termin @ więc czekam ale coś mi się wydaje, że jak go potrzebuję na czas to się akurat spóźni 🙄

Do mnie dzwonili ze szpitala w sprawie histeroskopii. Powiedziałam, że nie dostałam jeszcze okresu i Pani powiedziała, że w takim razie zdzwonimy się w poniedziałek 🥹
Dzisiaj termin @ więc czekam ale coś mi się wydaje, że jak go potrzebuję na czas to się akurat spóźni 🙄
Co za wredne te 🙈🙉🙊. Jak trzeba to nie ma, jak nie trzeba to jest. Jak sobie człowiek policzy jak powinno być to zawsze jest wyjatkowo inaczej - ktoś chyba miał naprawdę dobrą zabawę konstruujac tak ten nasz kobiecy mechanizm 🤣🤡

Co za wredne te 🙈🙉🙊. Jak trzeba to nie ma, jak nie trzeba to jest. Jak sobie człowiek policzy jak powinno być to zawsze jest wyjatkowo inaczej - ktoś chyba miał naprawdę dobrą zabawę konstruujac tak ten nasz kobiecy mechanizm 🤣🤡

Jak nie przyjdzie do poniedziałku to będziemy kolejny cykl w plecy 🙄
Naprawdę zanim podejdziemy do kolejnego transferu to się już program refundacji in vitro skończy jak tak dalej będzie nam to szło 🤣😅

Oby przyszła szybko!

Brzmi jak luxmed 😁 ja tak miałam, ale robiłam przed wizytą u ginekologa i powiedziała, że to normalne, jeśli jest się aktywnym seksualnie i wszystko jest oki. Z tym, że do tego na wizycie standardowo zrobiła mi normalne badania więc widziałaby, gdyby to był objaw czegoś wymagającego reakcji hmmm... 🤔
Diagnostyka. 😀 Oki, pocieszyłaś. 😁

reklama
Do góry