reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

reklama
Kurła, kupiłam sobie winko na wieczór ale skończyłam z aspiryną. Jakieś przeziębienie mnie chyba bierze bo gardło pobolewa i czuję ogólne osłabienie 🥲
Ja darowałam sobie leki, jedynie grok i rosół wczoraj no i postawiło mnie na nogi do tego stopnia, ze trzasłam właśnie 50 pierogów ruskich🤣

reklama
Dzień dobry ❤️

Podaję ☕️ chociaż wahałam się czy nie pierdolnąć aspiryny 😅

Marrietta przykro mi, ale jak to mówią, póki @ nie ma piłka w grze.
Hermeneg jak dzisiaj się czujesz ?

Dziękuję, że pytasz ❤
Boli mnie gardło ale ogólnie poza tym spoko 🙂

Dzisiaj ma być u mnie 30 stopni a ja siedzę w grubych skarpetkach i zaraz wkładam kocobluzę. Co mnie nie zabije to wypocę 🤣🤣

Do góry