reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

Cześć dziewczyny! Życzę Wam pięknej soboty ❤️ ja już dzisiaj czuję ten spadek bólu piersi typowo jak przed okresem,więc chyba nawet nie zdążę zatestować w tym miesiącu bo 🐵mnie uprzedzi.w następny weekend jadę na panieński,więc fajnie jakby okres zdążył się skończyć bo mam zamiar siedzieć w jacuzzi 🤣
@marietta2112 ile dziś u Ciebie dpo ?
@Kinga0402 @ratatuj a wy dziewczyny testowałyście dziś ?😁
Testowałam, ale niestety, dalej biel😅 jeśli jutro nie wyjdzie choćby cień, toooo już raczej cykl spiszę na straty bo będzie to prawdopodobnie 12dpo🙄

reklama
Cześć dziewczyny! Życzę Wam pięknej soboty ❤️ ja już dzisiaj czuję ten spadek bólu piersi typowo jak przed okresem,więc chyba nawet nie zdążę zatestować w tym miesiącu bo 🐵mnie uprzedzi.w następny weekend jadę na panieński,więc fajnie jakby okres zdążył się skończyć bo mam zamiar siedzieć w jacuzzi 🤣
@marietta2112 ile dziś u Ciebie dpo ?
@Kinga0402 @ratatuj a wy dziewczyny testowałyście dziś ?😁
Hmm trudno określić na 100%, ale jakieś 12 chyba, więc już powinno coś być gdyby zaskoczyło. To nic, w przyszłym miesiącu nowa szansa, będzie trochę więcej czasu na starania.

Tylko pytanie dziś czy jutro? Wczoraj było więc na bank plemniki jeszcze się nie ogarnęły, i teraz czekać i bać się że przeczekam, czy próbować poprawić już nie zwracając uwagi na jakość?

Testów nie robiłam,miałam cykl stymulowany🙂 byłam na monitoringu tydzień temu miałam jeden pęcherzyk i to na jajniku który jest prawdopodobnie niedrożny więc nie spodziewam się niczego dobrego,miałam w sobotę tydzień temu zastrzyk na pęknięcie a owu była chyba w poniedziałek tzn z niedzieli na poniedziałek w nocy, działaliśmy tylko w sobotę bo potem nie było jak niestety,teraz jestem na duphastonie a ty? I kiedy zamierzasz testować?😉
aaaa, rozumiem, tak czy siak seksy były to i szansa jest 🥰 trzymam kciuki mocnoooo!

u mnie przewrotna historia 😂 ze względu na pracę ten cykl miał być na ławeczce, ale musiałam z niej wpisać się na testowanie.. 🙈

nie czułam owulacji, nie było śluzu więc zaszaleliśmy 12dc, a 13dc zrobiłam test tak po prostu jedyny, losowo w tym cyklu, żeby sprawdzić czy LH zaczyna rosnąć, a tam pik jak na załączonym obrazku 😂

Na nic nie liczę, ale przy okazji badań TSH w poniedziałek zrobię progesteron, to będzie jakieś 8 dni od tego testu owulacyjnego.
Chce sprawdzić czy była owulacja bez żadnych objawów 🙃

Załączniki

• IMG_20250914_191735747_HDR (1).jpg
    IMG_20250914_191735747_HDR (1).jpg
    314,4 KB · Wyświetleń: 40
Testowałam i negatywny, chociaz nie wiem czy sobie wmawiam, moze cos jakby chciało przebijać. Pojutrze powtórzę. Plamien brak póki co

aaaa, rozumiem, tak czy siak seksy były to i szansa jest 🥰 trzymam kciuki mocnoooo!

u mnie przewrotna historia 😂 ze względu na pracę ten cykl miał być na ławeczce, ale musiałam z niej wpisać się na testowanie.. 🙈

nie czułam owulacji, nie było śluzu więc zaszaleliśmy 12dc, a 13dc zrobiłam test tak po prostu jedyny, losowo w tym cyklu, żeby sprawdzić czy LH zaczyna rosnąć, a tam pik jak na załączonym obrazku 😂

Na nic nie liczę, ale przy okazji badań TSH w poniedziałek zrobię progesteron, to będzie jakieś 8 dni od tego testu owulacyjnego.
Chce sprawdzić czy była owulacja bez żadnych objawów 🙃
A to ciekawie jak tak więc u ciebie może wszystko się zdarzyć więc trzymam kciuki a może akurat z takiej niespodziewanej owulacji coś zaskoczy 😱 kto wie oby tak było🙂

reklama
Do góry