reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majowe mamy 2026

Jestem po wizycie i wieści nie są zbyt dobre;-( według miesiączki mam dziś 5+6 więc teoretycznie powinno być widać co najmniej pęcherzyk ciążowy i żółtkowy, u mnie pokazał się dopiero malutki pęcherzyk ciążowy 0,5cm. ;-( Za tydzień kolejna kontrola. Lekarz jeszcze niczego nie przekreślił, ale ja już chyba powoli tak.😢 Idę zrobić jeszcze jedna betę bo akurat dwa dni termu miałam robioną.

reklama
Hejko w ten czwartkowy poranek :)

Nowe Dziewczyny witajcie 🥳 fajnie że nas coraz więcej😃
Ja w pracy siedzę ale mam lekki zjazd formy . Spać bym poszła 😁
A jak u Wam z piciem kawki ?
Ja tak dwie słabe z ranka sobie strzelam …
Ja piję jedną słabą z mlekiem rano i to tyle ,a zawsze wchodziły 2-3 i to mocne 😁

Też siedzę w pracy i zasypiam🫢

A jak u was z piciem wody?
Ja od kilku dni ,mam cofkę i tak zaczęłam z cytryną i pomarańczą robić w bidon i jakoś lepiej bo ok 2 litrów wchodzi

Jestem po wizycie i wieści nie są zbyt dobre;-( według miesiączki mam dziś 5+6 więc teoretycznie powinno być widać co najmniej pęcherzyk ciążowy i żółtkowy, u mnie pokazał się dopiero malutki pęcherzyk ciążowy 0,5cm. ;-( Za tydzień kolejna kontrola. Lekarz jeszcze niczego nie przekreślił, ale ja już chyba powoli tak.😢 Idę zrobić jeszcze jedna betę bo akurat dwa dni termu miałam robioną.
Zbadaj sobie progesteron, koniecznie

Trzymamy się tego co mówi lekarz. Może po prostu ciąża rozwieja się wolniej

reklama
A wg USG jaki tydzien ci pokazuje ?

Do góry