Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Kup sobie renopuren zatoki.ja robię tak że wlewam wrzątek do szklanki,nadstawiam nos nad kubkiem i wsypuję saszetkę.i wdycham to.jest tak mentolowe że aż oczy łzawią ale mi momentalnie wszystko odtyka.w sumie nawet nie zawsze to potem wypijam,sama inhalacja tym mi pomagai Nurofen zatoki to złoto.często mam problemy z zatokami więc już chyba wszystko wypróbowałam
![]()
Kup coś z pseudoefedryną, ostatnio brałam Infex Zatoki na zmianę z Tabcinem
A co brałaś do tej pory?Ja już po monitoringu. Moje jajniki nie wiedziały co odwalić ale usłyszały tu o torbieli i chyba stwierdziły, że to świetny plan. Robimy to. Nici ze starań w tym miesiącu. Zmieniamy też lek na Lamette.
ClostybegytA co brałaś do tej pory?
Ja teżMam bardzo podobnie po wczorajszym wieczorze. Marzę już o nowym roku, chociaż pod koniec każdego poprzedniego myślałam, że kolejny będzie lepszy i tyle lat już czekam![]()
Ja teżCiągle czekam na dobry rok, nie musi być nie wiem jak wybitny, wystarczy mi jak będzie spokojny
![]()
Rozchoruj sięJa dziś dostałam info o delegacji w grudniu która akurat przypada na dni płodne i się zastanawiam jak się wymiksować ahaha strasznie nie lubię delegacji a mam niestety indywidualne stanowisko w firmie i muszę coś wykombinować
„Prosze o usprawiedliwienie, z powodu ze mi sie nie chce”Poziomka, robota to tylko robota. Podejrzewam, że w klinice bez problemu dostaniesz zwolnienie na dzień wizyty.Także głowa do góry!
I nie daj z siebie zrobić frajerki żeby pracować za dwie, bo wypłat dwóch zapewne nie dostaniesz.
PS. Jakby co to ja Ci wypiszę zwolnienie, jak za szkolnych czasów się to robiło.![]()
Powiedz, ze jedziesz w pakiecie z mezem albo wcale, bo Ci plodne przepadnaJa dziś dostałam info o delegacji w grudniu która akurat przypada na dni płodne i się zastanawiam jak się wymiksować ahaha strasznie nie lubię delegacji a mam niestety indywidualne stanowisko w firmie i muszę coś wykombinować
te przymusowe przerwy to jedna wielka frustracja. trzymaj sięJa już po monitoringu. Moje jajniki nie wiedziały co odwalić ale usłyszały tu o torbieli i chyba stwierdziły, że to świetny plan. Robimy to. Nici ze starań w tym miesiącu. Zmieniamy też lek na Lamette.