• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

To ja już mówilam, że mój mąż ma 16letniego brata. Teściowa płacze, że ona tak dużo pracuje i on siedzi w domu sam. Mowię jej, że akurat 16latki to marzą o tym, żeby mieć chatę wolną, a ona na to, że no tak tak, młody sobie obiad zorganizuje 🤣 przy czym zorganizowanie obiadu to zapewne zamówienie pizzy, bo młody poza kanapkami nic sobie nie zrobi. Jak miał 12 lat to teściowa się chwaliła, ze umie nauczył się zagotować wodŕ na herbatę.

reklama
To ja już mówilam, że mój mąż ma 16letniego brata. Teściowa płacze, że ona tak dużo pracuje i on siedzi w domu sam. Mowię jej, że akurat 16latki to marzą o tym, żeby mieć chatę wolną, a ona na to, że no tak tak, młody sobie obiad zorganizuje 🤣 przy czym zorganizowanie obiadu to zapewne zamówienie pizzy, bo młody poza kanapkami nic sobie nie zrobi. Jak miał 12 lat to teściowa się chwaliła, ze umie nauczył się zagotować wodŕ na herbatę.
Twoja teściowa już jednego asa (twojego męża) wychowała, także nie dziwię się że drugi syn rączek do pracy nie ma 🙃

Ubolewam nad nieprzystosowaniem dziecka do życia, nie sztuka urodzić- sztuka wychować. A wiele przypadków słyszę a nawet widzę- dziecko 3,5 roku i nie mówi nic bo rodzice ciągle zadają pytanie i odpowiadają za nie „co tam jest? Traktor? Tak to traktor a jak traktor robi? Tach tach?” I co dziecko ma się uczyć mówić jak rodzic za niego odpowiada, to się nauczył tylko palcem pokazywać a rodzice uważają że problemu nie ma

A i jeszcze coś z wózkiem gadała o ile dobrze pamiętam 🥴
No wariatka, nie wiem czy umiałabym trzymać nerwy na sprężynie
Taaaak, że jak przyjechała, to nie siedział jeszcze w spacerówce i nie mogła zdjęć zrobić i koleżankom się pochwalić, bo takiego w gondoli to nie pokaże, bo by się tłumaczyć musiała.

I teksty czemu używamy pampersa, a nie dady, bo dada tańsza.

reklama
Taaaak, że jak przyjechała, to nie siedział jeszcze w spacerówce i nie mogła zdjęć zrobić i koleżankom się pochwalić, bo takiego w gondoli to nie pokaże, bo by się tłumaczyć musiała.

I teksty czemu używamy pampersa, a nie dady, bo dada tańsza.
No! Tak to leciało . 🤦🏻🤦🏻🤦🏻🤦🏻🤦🏻

Serio jeszcze takiego człowieka nie widziałam, jak Boga kocham. A teraz jak? Z chęcią by się wnukiem zajęła tak jak wtedy majaczyła czy już niekoniecznie trzeba zdjęcia robić i się wychwalać jaką to nie jest się wspaniałą babcią?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry