FankaOdLat
Zaciekawiona BB
Ok, czyli tez taki złoty strzał. Dziękuję za odpowiedźTak, był jeden![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ok, czyli tez taki złoty strzał. Dziękuję za odpowiedźTak, był jeden![]()
Wow 6 dziecko super. My z mężem myślimy nad 5Tak ja czekamkulam się do przodu, jeszcze jakieś 30 dni
czyli z górki no ale końcówka wiadomo...
![]()
Narazie obserwuję temat tutaj i grupy na fb. Starania zaczniemy najwcześniej latem i wtedy pewnie spróbuję zwiększyć nasze szanse.No niestety często tak jest jeśli w rodzinie jest duża przewaga jednej płci.
A ja dobrze kojarzę, że też się starasz o trzeciego dzidziusia? Działacie bardziej na spontanie czy stosujecie się do jakichś metod?![]()
Ja się dziwię tym co uważają psa/kota za swoje dziecko (mimo że zwierzęta lubię)Wow 6 dziecko super. My z mężem myślimy nad 5nam trochę się ludzie dziwią że chcemy mieć tyle dzieci.
Ja mam wrażenie że powoli to się robi normalny model rodziny że jest małżeństwo i mają psa lub kota. Czasami jest ciężko ale ja bym się nie zamieniła kocham swoją dużą rodzinę.Ja się dziwię tym co uważają psa/kota za swoje dziecko (mimo że zwierzęta lubię)A duża rodzina jest super, ja podziwiam
![]()
Rozumiem, a mogłabyś podać jakie to grupy śledzisz na Facebooku?Narazie obserwuję temat tutaj i grupy na fb. Starania zaczniemy najwcześniej latem i wtedy pewnie spróbuję zwiększyć nasze szanse.
Trying to conceive a girlRozumiem, a mogłabyś podać jakie to grupy śledzisz na Facebooku?![]()