Ja mam za tydzień wizytę, zobaczymy co doktorek wymysli...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja mam za tydzień wizytę, zobaczymy co doktorek wymysli...
myślę, że już Ci powie a raczej wyznaczy datę CCJa mam za tydzień wizytę, zobaczymy co doktorek wymysli...
No oby, bo od wczoraj mam kryzys...myślę, że już Ci powie a raczej wyznaczy datę CCoby, wtedy możesz zacząć odliczanie
Ciężko w nogach? I pewnie na głowie już też. Tutaj dzieci, tutaj ciąża a Ty musisz być 100% obecna . EhhNo oby, bo od wczoraj mam kryzys...
Ogolnie czuje się jak niepełnosprawna, nogi, krocze, brzuch...chwilę pochodze i koniec, co chwilę brzuch twardy...a tu ferieCiężko w nogach? I pewnie na głowie już też. Tutaj dzieci, tutaj ciąża a Ty musisz być 100% obecna . Ehh![]()
Masz już to za sobą, najważniejsze.Wody odeszły o 12, o 12.15 skurcze co 4 minuty szły... myślałam że się
Skurcze z kręgosłupa w ch... szyjka zgładzona ale zero rozwarcia, dwie butlę oxy... na oxy w ciągu godziny z 0 na 4 cm rozwarcia. Parłam w wodzie, potem dostałam ZZO bo się po prostu rzucałam że ja już prę i ch...I parłam, oxy zaraz zrobiło już 7 cm....
zzo mi zrobili przy 8 cm i to srogie...
Ale nie pękłamParte były mega szybkie. Ring of fire to k... gowno jakich mało. Paliło i na ZZO...
![]()