93kora
Moderator
Normalka. Może sobie tylko ciumciać a za 10 minut chcieć jeść. Najważniejsze to poznać siebieMłody ładnie cyca bierze, ale czasem ma marudzenia i mi cycem pluje...Ma jakieś swoje zagrywki dziwne.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Normalka. Może sobie tylko ciumciać a za 10 minut chcieć jeść. Najważniejsze to poznać siebieMłody ładnie cyca bierze, ale czasem ma marudzenia i mi cycem pluje...Ma jakieś swoje zagrywki dziwne.
Normalka. Może sobie tylko ciumciać a za 10 minut chcieć jeść. Najważniejsze to poznać siebie![]()
Mały odkurzacz jak mój KamilPo 20 minut ssie.![]()
Tak, jeszcze dzis tak szaro I buro ale ciepło.U Was też taka byle jaka pogoda? Szaro, buro i deszcz pada![]()
U nas jeszcze 2 dni takiej pogody i pozniej ponoc cieplutko. Takze czekam, bo nie ukrywam częstsze spacery by mi sie przydalyU Was też taka byle jaka pogoda? Szaro, buro i deszcz pada![]()
A jak u was, jak maluszek?U nas jeszcze 2 dni takiej pogody i pozniej ponoc cieplutko. Takze czekam, bo nie ukrywam częstsze spacery by mi sie przydaly![]()
Tak i ile syfu wszędzie po tych rozstopachU Was też taka byle jaka pogoda? Szaro, buro i deszcz pada![]()
Nadal się uczymy obsługi dzieckaA jak u was, jak maluszek?