• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych staraczek ♥️

reklama
A właśnie słyszałam o tych igłach zakrzywionych i zrobiłam fikołek w aptece i poprosiłam, żeby dała pani farmaceutka clexane zamiast neoparin. Stwierdziła, że ona tam w ciąży brała neoparin i też dało radę.
Ja mam zapisane na 10 dni obecnie, po jednej strzykawie 40mg.

Muszę przyznać, jeśli któraś z was się kuła tym w staraniach, w ciąży.. czapki z głów miłe panie, bo mnie normalnie wzdryga 🙆🏻‍♀️ Jakiś to wymysł normalnie diabelski, sado maso farmaceutyki 🤡
A dostałaś pełną refundację? Bo ja po porodzie musiałam zapłacić ryczałt. Kułam się od pozytywnego testu, a do momentu pojawienia się serduszka płaciłam 100%. Farmaceutka zamieniła mi lek na Neoparin, bo różnica na opakowaniu wynosiła około 40 zł, więc bez wahania się zgodziłam.
Pierwszy miesiąc był ciężki, później doszłam do takiej wprawy, że nawet siniaki się nie robiły. Za to po porodzie, w połogu, znowu było bardzo nieprzyjemnie — więc Ty dostałaś je moim zdaniem w najgorszym momencie.
No i plus u Ciebie taki, że masz tylko to jedno opakowanie, więc nie masz dużo czynników ryzyka jeśli chodzi o zakrzepicę.

A właśnie słyszałam o tych igłach zakrzywionych i zrobiłam fikołek w aptece i poprosiłam, żeby dała pani farmaceutka clexane zamiast neoparin. Stwierdziła, że ona tam w ciąży brała neoparin i też dało radę.
Ja mam zapisane na 10 dni obecnie, po jednej strzykawie 40mg.

Muszę przyznać, jeśli któraś z was się kuła tym w staraniach, w ciąży.. czapki z głów miłe panie, bo mnie normalnie wzdryga 🙆🏻‍♀️ Jakiś to wymysł normalnie diabelski, sado maso farmaceutyki 🤡
Heparyna spoko, sterydy na płuca małej jak dostałam w pośladek myślałam że mi go kroją, się cholera nie spodziewałam że po samą Piętę będzie Napier… ☹️

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry