Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A dostałaś pełną refundację? Bo ja po porodzie musiałam zapłacić ryczałt. Kułam się od pozytywnego testu, a do momentu pojawienia się serduszka płaciłam 100%. Farmaceutka zamieniła mi lek na Neoparin, bo różnica na opakowaniu wynosiła około 40 zł, więc bez wahania się zgodziłam.A właśnie słyszałam o tych igłach zakrzywionych i zrobiłam fikołek w aptece i poprosiłam, żeby dała pani farmaceutka clexane zamiast neoparin. Stwierdziła, że ona tam w ciąży brała neoparin i też dało radę.
Ja mam zapisane na 10 dni obecnie, po jednej strzykawie 40mg.
Muszę przyznać, jeśli któraś z was się kuła tym w staraniach, w ciąży.. czapki z głów miłe panie, bo mnie normalnie wzdrygaJakiś to wymysł normalnie diabelski, sado maso farmaceutyki
![]()
Heparyna spoko, sterydy na płuca małej jak dostałam w pośladek myślałam że mi go kroją, się cholera nie spodziewałam że po samą Piętę będzie Napier…A właśnie słyszałam o tych igłach zakrzywionych i zrobiłam fikołek w aptece i poprosiłam, żeby dała pani farmaceutka clexane zamiast neoparin. Stwierdziła, że ona tam w ciąży brała neoparin i też dało radę.
Ja mam zapisane na 10 dni obecnie, po jednej strzykawie 40mg.
Muszę przyznać, jeśli któraś z was się kuła tym w staraniach, w ciąży.. czapki z głów miłe panie, bo mnie normalnie wzdrygaJakiś to wymysł normalnie diabelski, sado maso farmaceutyki
![]()
u nas podobnie 2790 najmniej po spadkuPo spadku 2760![]()
Jezu mam nadzieje,ze u nas spanie wyjdzie tez![]()
Odbiją się te dzieciaczkiu nas podobnie 2790 najmniej po spadku![]()
Moje drobnice sie odbiły, aczkolwiek córka jest szczuplutką ale to bardziej kwestia teraz jej wybiórczości pokarmowej, bo je jak wróbelekOdbiją się te dzieciaczki
Albo po prostu będą drobniejsze![]()
Będzie wszystko dobrzeJedna poczekalnia dla przyjmowanych do porodu i do zabiegów. O zgrozo byle stąd wyjść jak najszybciej.
eee już waży 7500Odbiją się te dzieciaczki![]()
Albo po prostu będą drobniejsze![]()
To ja widzę podobnie wymiarowo urodziłam ja, bo tez 53 cmeee już waży 7500ale za to urodził się 53 a już ma 70 długi po rodzicach