xewee
Moderator
@niezapominajka876 przejrzałam papiery, tylko na USG z 2 prenatalnych znalazlam zapisek i byl to 35 centyl
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jeju mój teżTo ja zlewam komentarze w sumie, ale u nas jest: o Boże jakie jakie ona ma dlugie stopy i palce u rąk![]()
tak. A jak jedna zapytała ile przy porodzie miał ja mówię, że 53 cm malutki. Maluuutki ? Chyba nie taki malutki.Osoby strasze to inna bajka...
Zawsze maja swoje rady mądre do przekazania.
o Boże.. dziecko nabiera kształtu jak się staje niemowlakiemMoja córka przy porodzie miała 3340 54 cm, gdy miałyśmy wypis to miała 3060g.
Babcia męża,gdy ją pierwszy raz widziała to mówiła,że ma strasznie chude i długie nogi - mąż jej mówił,że urodziła się z normalną wagą to jakie ona ma mieć nogi-pulchne jak półroczne dziecko?
To zamilkła.
Młoda ma niedługo 4 lata to teraz prababcia przeżywa, że jest leworęczna - "no trudno" skwitowała - odpyskowałam ,że to przecież nie ma na nic wpływu i jakikolwiek zawód wybierze to mamy XXI wiek i są maszynki i nożyczki dla leworęcznych fryzjerek, szlifierki dla leworęcznych majstrów a myszki w komputerze są uniwersalne to sobie dziewczyna poradzi w życiu,jedynie będzie miała ręce umazane od długopisu
Takie komentarze najczęściej padają,gdy ktoś sam jest pełen wad,których sam nie widzi
Czytników jest więcej, ja podałam akurat te co miała dziewczyna obok.1 opakowanie miałam.
Żylaków nie mam, wiec pewnie przez masę ciała, ale nie miałam głowy do tego wtedy. Po 1 porodzie rok wcześniej nie dostałam.
Ludzie jak chcą to potrafią z byle czego zrobić pretekst do przypierdzielenia się... Ja "uwielbiam" takie docinki i wyścigi o dziurawe gacie...o Boże.. dziecko nabiera kształtu jak się staje niemowlakiemwspółczuje.. nie rozumiem jaki babcia ma interes która ręką pisze dziecko no dramat. Moja teściowa to cały czas mówi na młodego, że jest pulpet .. a dla mnie idealny trochę poniżej połowy na siatce to z pewnością pulpet
![]()
Serduszko do Twojego serduszkaCześć Bździągwy
Jestem chwilę po wizycie, mamy serduszko![]()
JejkuCześć Bździągwy
Czekałam na toCześć Bździągwy