• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych staraczek ♥️

A ja nie wiem czy nie dostałam pierwszego okresu. 🤔
Miałam już po prostu koniec odchodów połogowych, odrobina białego śluzu, a teraz wróciła mi żywa krew. Wątpię, żeby coś się działo bo łożysko wyszło całe, ale ciekawa jestem co powie moja dr… za tydzień idę na kontrol - akurat wypada mi 5 tydzień połogu. W sumie bólowo moje miesiączki nigdy nie bolą więc no… brzmi to prawdopodobnie 😆

reklama
Miałam już po prostu koniec odchodów połogowych, odrobina białego śluzu, a teraz wróciła mi żywa krew. Wątpię, żeby coś się działo bo łożysko wyszło całe, ale ciekawa jestem co powie moja dr… za tydzień idę na kontrol - akurat wypada mi 5 tydzień połogu. W sumie bólowo moje miesiączki nigdy nie bolą więc no… brzmi to prawdopodobnie 😆
Moze być, a moze jeszcze połóh.

do 6tyg jest połóg, więc wątpię ze okres. Też miałam koniec i takie plamienia brązowe a jak wybił 5tyg po porodzie to 2 dni mocniejsze krwawienie

U mnie zaczął się okres na 2 dni przed uplywem 6 tygodniowego pologu. Także może być to okres 😀

U mnie była przerwa a pozniej wróciło krwawienie, więc może okres moze nie

Patrzcie Jakie łóżko upolowałam za 200 zł, nowe. Młody dzisiaj pierwszą nockę śpi na Nim 😃 ma 2 ryski małe bo jest powystawowe ze sklepu ale nie widać ich nawet 🙈
Teraz sobie zachciał dodatkowo pościel w Myszkę Miki -musze kupić koniecznie :)

Załączniki

• Resized_20260324_165944.jpeg
    Resized_20260324_165944.jpeg
    227,7 KB · Wyświetleń: 67
Patrzcie Jakie łóżko upolowałam za 200 zł, nowe. Młody dzisiaj pierwszą nockę śpi na Nim 😃 ma 2 ryski małe bo jest powystawowe ze sklepu ale nie widać ich nawet 🙈
Teraz sobie zachciał dodatkowo pościel w Myszkę Miki -musze kupić koniecznie :)
Ooo dobry deal:) ładnie wygląda to łóżeczko ia deski a nie listewki ✨
Moja Sroka ma łóżeczko w spadku po kuzynce i spała w nim w pierwszą noc do +- północy a następnego dnia już wolała z Nami, minęło trochę czasu i teraz też się położyła u siebie - no zobaczymy jak to będzie bo w maju kończy 4 lata,ma swój pokój... Nie spieszy mi się z tą rezygnacją ze wspólnego spania ale młoda to kawał dziewczyny (108 cm wzrostu) ,rozpycha się,odkopuje a śpi na środku to Stary w rowie pod ścianą a ja połowa tyłka na łóżku a połowa na ramie 😆

Moja Sroka ma łóżeczko w spadku po kuzynce i spała w nim w pierwszą noc do +- północy a następnego dnia już wolała z Nami, minęło trochę czasu i teraz też się położyła u siebie - no zobaczymy jak to będzie bo w maju kończy 4 lata,ma swój pokój... Nie spieszy mi się z tą rezygnacją ze wspólnego spania ale młoda to kawał dziewczyny (108 cm wzrostu) ,rozpycha się,odkopuje a śpi na środku to Stary w rowie pod ścianą a ja połowa tyłka na łóżku a połowa na ramie 😆
Solidne jest muszę przyznać :) .

Ja na to liczę, że w końcu przestanie wstawać w nocy - nie chce wyjść z tego łóżka tak na prawdę i od 16nastek do spania się pokłada 🙈.

Ja nie chcę spać z młodym, biorę go w nocy jak wstanie tylko na dosniecie i jest odkładany, wcześniej z Nami spał, IE powiem. No ale mi już jest niewygodnie to raz a dwa od września idzie do przedszkola (oficjalnie od dzisiaj wiem bo eped mi maila wysłał xD) i wolę,żeby sam się nauczył spać - szybciej chodzić a wcześniej wstawać :) . On też długo chłopak jest. W lipcu ma 3 lata a ubrania na 104 musimy kupować 🤷🏻.

Weź to my jak razem spaliśmy to razem ze starym zajmowali 3/4 łóżka a ja resztą na wylocie 🤣

My jeszcze 2 tygodnie temu we 4 spaliśmy. Córka ma swój pokój, ale tylko się w nim bawiła. Teraz śpi tam z tatusiem. Rano jak się już budzi bez niego to płacz, przynoszę ją do siebie. Nie wiem kiedy będzie spac sama. Dobrze, że ma duże łóżko. Nawet trochę za duże bo pół pokoju zajmuje 😅. Córka ma 3 lata.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry