• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych staraczek ♥️

Przespał całą noc w łóżeczku, obudził się i powiedział, że fajnie mu się spało i że już tam zostaje 🙈

Chyba zrobiłam sobie za duzo zmian jednocześnie, bo wczoraj zrobiłam przemeblowanie w salonie i teraz wpadłam w dziwny nastrój. Deszcz też nie ułatwia. A młody mnie wczoraj zaskoczył.
Przecież ja zawsze chciałam dobić do etapu, a którym będę mogła funkcjonować jak przed dzieckiem 🙈 ale żal tych nocnych tulasków.

reklama
Przespał całą noc w łóżeczku, obudził się i powiedział, że fajnie mu się spało i że już tam zostaje 🙈

Chyba zrobiłam sobie za duzo zmian jednocześnie, bo wczoraj zrobiłam przemeblowanie w salonie i teraz wpadłam w dziwny nastrój. Deszcz też nie ułatwia. A młody mnie wczoraj zaskoczył.
Przecież ja zawsze chciałam dobić do etapu, a którym będę mogła funkcjonować jak przed dzieckiem 🙈 ale żal tych nocnych tulasków.
Przywykniesz 🙂 choć ta pustka dość długo towarzyszy i pamiętaj, że jeszcze nie raz będzie potrzebował Twoich tulasków 😉
Zazdroszczę deszczu, u mnie zima na całego. Młody pójdzie na drzemkę, to będę działać z łopatą.

Przywykniesz 🙂 choć ta pustka dość długo towarzyszy i pamiętaj, że jeszcze nie raz będzie potrzebował Twoich tulasków 😉
Zazdroszczę deszczu, u mnie zima na całego. Młody pójdzie na drzemkę, to będę działać z łopatą.
Jak ja sobie wyobrażam, że zima ma wrócić to mnie dreszcze aż przechodzą 😱
Ale Ty masz tereny górskie, więc to chyba normalne (?).

Ja już do szafy pochowałam wszystko co zimowe 🫣

Nie wiem gdzie mieszkasz, ale u mnie od jutra wraca wiosna i tego sie trzymajmy, a nie jakiejś zimy 😁
Screenshot_20260330_102752_Weather.jpg

Szczerze. Mieszkam tu już 8 lat i jeszcze nigdy aż tyle śniegu o tym czasie nie było. Ostanio sypło 15cm, wczoraj jeszcze roztopy, a dziś wstaje i znów porządną warstwa śniegu. Jeszcze się cieszyłam bo wczoraj przyszło mi powiadomienie "w ciągu najbliższych 6 dni ocieplenie" 🙈

Załączniki

• IMG_20260331_082310.jpg
    IMG_20260331_082310.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 49
My jedziemy do rodziców na święta, a tam śnieg. Ja nie planowałam chowania zimowych rzeczy do końca marca, bo obstawiałam śnieg na święta. W sumie ja i partner to te same buty i kurtki czy zima czy wiosna. Ja to jak więcej śniegu to trochę wyższe buty zakładałam.

Szczerze. Mieszkam tu już 8 lat i jeszcze nigdy aż tyle śniegu o tym czasie nie było. Ostanio sypło 15cm, wczoraj jeszcze roztopy, a dziś wstaje i znów porządną warstwa śniegu. Jeszcze się cieszyłam bo wczoraj przyszło mi powiadomienie "w ciągu najbliższych 6 dni ocieplenie" 🙈
Ja dostałabym depresji na sam widok, przysięgam.

reklama
Na Kaszubach zapowiada się nawet ciepły , świąteczny weekend - w niedzielę 20 st ale w lany poniedziałek dzieciaki chyba nie polatają na podwórku z wiaderkami bo ma być chłodniej 🤣
Muszę młodej jakieś jajko kupić bo wszystkie pistoleto jajko psikawki do zabawy w wannie wzięła 🤣
W niedzielę miała mały wypadek - zsunęła się z kanapy i uderzyła się brodą w stolik - na szczęście język i zęby są całe ale limo ma takie ,że hej 😔
Znajomy lekarz ją obejrzał i nie stwierdził ,żeby to było poważne a ja już miałam przed oczami operacje szczęki, druty i kilka tygodni w szpitalu 😱

Załączniki

• 1000015652.jpg
    1000015652.jpg
    105,3 KB · Wyświetleń: 43

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry