Lady Loka
Fanka BB :)
A duphaston dostałaą kiedy i z jakiego powodu?A ktoś może tak miał z was? Widzę często na forum pięknie podwajające się bety, nie widziałam żadnej która jest powyżej 66%, ale niepodwojona
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A duphaston dostałaą kiedy i z jakiego powodu?A ktoś może tak miał z was? Widzę często na forum pięknie podwajające się bety, nie widziałam żadnej która jest powyżej 66%, ale niepodwojona
No to ja bym się zastanowiła nad zmianą ginekologa, bo mimo wszystko jeżeli nie miałaś plamień, nie było powodów do niepokoju, a progwsteron sobie odbił do góry.Dostałam od ginekologa, byłam u niego wczoraj jak jeszcze tej bety 150 nie było. Wizytę miałam o 11:00 a o 19 wyniki.
Wcześniej progesteron miałam 10 i potem 11, więc powiedział - że ok, mogę brać, chcoaiz jest to wcześnie.
Sama nie wiem co mam myśleć
Piękna wiadomośćBędę sobie kontynuować ten wątek, może kiedyś jakaś kobietka będzie miała ten sam problem - u mnie wszystko dobrze
Byłam u lekarza 5t3d - pęcherzyk w macicy, ale brak pęcherzyka żółtkowego i zarodka.
6t0d - brak pęcherzyka żółtkowego, puste jajo płodowe. Skierowanie do szpitala na indukcję poronienia
W szpitalu zrobili badania, kazali poczekać.
6t3d - jest pęcherzyk żółtkowy, jest dzidziuś - ma 0.44 cm, bije mu pięknie serce. Mam się nie stresować i zmienić lekarza