• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych staraczek ♥️

Ja myślę, że dużo zależy od dziecka. Sąsiadka się dziwiła jak to nie można nic ogarnąć z dzieckiem, ona nie ma problemu. Jak urodziła córkę to była w szoku, że dziecko może być takie ruchliwe, potrzebujące uwagi i jak odłożysz w salonie to zaraz jest w kuchni na stole.
Tak oczywiscie, widze po sobie i swoich dzieciach chociaż narazie trafiło mi sie szóste przy którym od rana mam ogarnięta chatę, obiad, czas dla siebie i obejrzałam od czwartku 5 odcinków serialu...no ale wystarczyłoby dziecko nieodkladalne i koniec z ogarnianiem bo maluszek najważniejszy.

reklama
Kopiec Kreta z galaretkami, ślimaczki: budyniowe,z dżemem z czarnej porzeczki, ser pieczarka. Sos tatarski, pieczona biała kiełbaska… i jadę do teściów na święta. Nie chce, bardzo ale co poradzę.
Trzeba się przebiedować 😶
Mieliśmy wjechać do siostry mojego męża bo ma ur ale na szczęście nie było jej w domu to wjechaliśmy do mrówki i kupiliśmy trochę kwiatów do donicy przy wejściu- dobre i to 🤣

AA aql
Nas 6 w domu 😁
O kurcze to masz młodszą siostrę albo brata o 24 lata ? 🫣
Dobrze z Tobą będzie miało 😁
No wszyscy jesteśmy sporo starsi ja 24, kolejna siostra 23, brat 21 i jeszcze jedna siostra 20. Właśnie jest kicha- tak szczerze mówiąc. Mieszka sama z rodzicami, jest jak jedynaczka. Mam córkę z jej wieku, to widać że w głowie ma że jets jej ciocią i jets trochę zagubiona w tym. Wiesz mają podobną wiedzie i nie jest w stanie zabłysnąć siostrzenicy przez co nie raz łapie zonga. A z drugiej strony lubią sobie i jak nic się nie zmieni, będzie mądrzejsza, to będzie mieć fajną relacje. Też nie ma już dziadków i na występy nie chciała chodzić.

AA aql
No wszyscy jesteśmy sporo starsi ja 24, kolejna siostra 23, brat 21 i jeszcze jedna siostra 20. Właśnie jest kicha- tak szczerze mówiąc. Mieszka sama z rodzicami, jest jak jedynaczka. Mam córkę z jej wieku, to widać że w głowie ma że jets jej ciocią i jets trochę zagubiona w tym. Wiesz mają podobną wiedzie i nie jest w stanie zabłysnąć siostrzenicy przez co nie raz łapie zonga. A z drugiej strony lubią sobie i jak nic się nie zmieni, będzie mądrzejsza, to będzie mieć fajną relacje. Też nie ma już dziadków i na występy nie chciała chodzić.
No zdecydowanie to wszystko rozumiem ogólnie.
Moje dzieci też mają ciocie i ogólnie ta ciocia jest rok młodsza (11) od najstarszego mojego syna (12) i wcale jej ciociu nie mówi bo no głupio. Młodszy (3 lata w lipcu) też do niej po imieniu nadaje bo czemu on ma mówić ciocia jak Antek mówi po imieniu ? 🤷🏻

Ja mam za to młodszą siostrę o 11 lat, niby już dawno z Mamą nie mieszka, jednak fziu bdźdźu w głowie ma i z moim starszym synem poziom relacji koleżanka -kolega 🤦🏻 ale mówi jej już ciocia.

To tak jest jak my same już urodziłyśmy a nasi rodzice czy teściowej dalej się "produkują" 🫣.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry