Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bałaś sie,ze urodzisz wczesniej, a tu pyknie chyba 40 tydzienNo i mam obciążony wywiad ogólnie 2021 ciąża pozamaciczna ale cięcie jak na CC , 2023 CC i nikt się nie podejmie vbac w moim przypadku.
A mały waży około 4100 to do piątku pewno jeszcze przykoksuje chłopak![]()
No dokładnie. Wczoraj przepływy sprawdzali są okej a łożysko mówiła, że serio "pokiereszowane" i mam farta, że ciąża szybciej się nie zakończyła ogólnieBałaś sie,ze urodzisz wczesniej, a tu pyknie chyba 40 tydzien
A mowilam,ze jeszcze przenosisz![]()
ale urósłNo i mam obciążony wywiad ogólnie 2021 ciąża pozamaciczna ale cięcie jak na CC , 2023 CC i nikt się nie podejmie vbac w moim przypadku.
A mały waży około 4100 to do piątku pewno jeszcze przykoksuje chłopak![]()
Jeszcze można brać pod uwagę błąd pomiaru ogólnieale urósłdopiero co pisałaś 2kg
Weszlam sobie na pogaduchy… Mi mala dzien przed cc wymierzyli na 4 kg! Troche mi sie to klocilo, bo to byl pon, a w piatek wyliczyli na 3600. Ale fakt, finalnie urodzila sie 4050. Faktem tez jest, ze jak sieJeszcze można brać pod uwagę błąd pomiaru ogólnieale jak mi wyliczyli Kamila na 3780 z tej samej aparatury to urodził się z taką wagą co do grama
.
Zobaczymy w piątek jaki będzie duży chłopak![]()
Kurde bo jak pójdzie w drugą stronę to muszę doliczyć prawie pół kilo do przoduWeszlam sobie na pogaduchy… Mi mala dzien przed cc wymierzyli na 4 kg! Troche mi sie to klocilo, bo to byl pon, a w piatek wyliczyli na 3600. Ale fakt, finalnie urodzila sie 4050. Faktem tez jest, ze jak sieto spadla do… 3700
Takze ma rozmach dziewczyna. Chyba po ojcu
![]()
U mnie poszło w dół, miala miec 3600, miala 3250Kurde bo jak pójdzie w drugą stronę to muszę doliczyć prawie pół kilo do przodu![]()
To u nas równe pół kilo do przodu! Na USG o 10 ważył 2900, a urodził się o 15 z waga 3430Kurde bo jak pójdzie w drugą stronę to muszę doliczyć prawie pół kilo do przodu![]()
Za to moja ciagle na usg większa o prawie 2 tyg, ciągle ze spory dzidzius i o...To u nas równe pół kilo do przodu! Na USG o 10 ważył 2900, a urodził się o 15 z waga 3430byłam w szoku i od razu przestałam płakać ze stresu jak usłyszałam ile waży moje dziecko które przez połowę ciąży było podejrzewane o hipotrofie i zahamowanie wzrostu
![]()