• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych staraczek ♥️

reklama
Bałaś sie,ze urodzisz wczesniej, a tu pyknie chyba 40 tydzien :D
A mowilam,ze jeszcze przenosisz 😅
No dokładnie. Wczoraj przepływy sprawdzali są okej a łożysko mówiła, że serio "pokiereszowane" i mam farta, że ciąża szybciej się nie zakończyła ogólnie :) .
Najbardziej się cieszę, że będę miała już małego przy sobie i w końcu kręgosłup mi odpocznie bo mam dziwne napady jakby jakiś prądów idą od dołu pleców aż do karku. Wytłumaczyli mi wczoraj, że to od przeciążenia właśnie.

Jeszcze można brać pod uwagę błąd pomiaru ogólnie 😁 ale jak mi wyliczyli Kamila na 3780 z tej samej aparatury to urodził się z taką wagą co do grama 🫣 .

Zobaczymy w piątek jaki będzie duży chłopak :)
Weszlam sobie na pogaduchy… Mi mala dzien przed cc wymierzyli na 4 kg! Troche mi sie to klocilo, bo to byl pon, a w piatek wyliczyli na 3600. Ale fakt, finalnie urodzila sie 4050. Faktem tez jest, ze jak sie 💩 to spadla do… 3700 😂 Takze ma rozmach dziewczyna. Chyba po ojcu 🙊😂

Weszlam sobie na pogaduchy… Mi mala dzien przed cc wymierzyli na 4 kg! Troche mi sie to klocilo, bo to byl pon, a w piatek wyliczyli na 3600. Ale fakt, finalnie urodzila sie 4050. Faktem tez jest, ze jak sie 💩 to spadla do… 3700 😂 Takze ma rozmach dziewczyna. Chyba po ojcu 🙊😂
Kurde bo jak pójdzie w drugą stronę to muszę doliczyć prawie pół kilo do przodu 🤣🤣

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry