reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Suri czekam na Twoje informacje w sprawie testowania. Radzę poczekać do terminu @ - nie będziesz miała wtedy żadnych wątpliwości. Jak Tobie się uda to uwierzę w Clo - bo na razie biorę tę drugą serię ale jakoś tak bez przekonania...

reklama
Alisa to nieciekawie macie z tymi antybiotykami ale na wycieczkę mozna jechac we wrzesniu a i o wiele tansze są:-)
Suri czekam na wieści
a ja dalej nie mam okresu,dzisiaj zrobie chyba 2 test a jak nie bede w ciazy i nie dostane @ to i tak do lekarza trzeba bedzie sie udac

Hej, no to trzymam kciuki za Wasze testowania! A może któraś już zrobiła?

We wrześniu muszę być niestety na miejscu, więc nie zaszaleję. A dziś leje u mnie i burza jest i w ogóle pogoda wakacyjna w kraju beznadzieja!!!

Ola, Suri - czekamy na testowanie!
Alisa - pogoda sprzyja robieniu dzieci :-) - żeby tylko mąż całymi dniami nie pracował...

Ja mam już wakacje! Nareszcie! Nawet 5-godzinna konferencja plenarna nie zmąciła radości!
Poza tym wyniki odebrałam - posiew moczu super! Żadnego dziadostwa, grzybów tez już nie mam! FSH i LH zrobiłam w 3dc - lepsze wyniki niż ostatnio, bo fsh 8 a lh 6 - nie jest źle!
Dziś ostatni dzień z Clo. W sobote monitoring. Mam nadzieję ujrzeć bandę szalonych pęcherzyków gotowych do owulacji :-)

Olano przeciez nie moge niepogratulowac!!!!
I zaciskam kciuki zeby te dwie krechy na becie tez wyszly!!!!

A u mnie dalej nic :-(

Ola, to cudowna wiadomość!!! Bardzo Ci się należą te II krechy! Będziemy cichutko czekać na dalsze super wiadomości! Zaciskam mocnoooooo kciuki!!!

Lolitka, dziecko, co masz na swoje usprawiedliwienie??? Nooo?

Dagamit, to u Ciebie też dobre wiadomości! Czekamy na dorodną kolekcję pęcherzyków :)

Eschenbach, dziś nic, ale może już jutro też dobre newsy? Kto wie :) ?

reklama
Kurcze, Ola, super!!! Gratulacje!!! Nareszcie fasolka na naszym watku:-):-D
Idz szybko na bete i czekamy na wiesci, oczywiscie dobre;-)
Co do mojego eksperymentu to kupilam dzis testy owu i zrobilam przed chwila i jest jedna slaba kreska(taka jak wychodzi mi ze dwa dni przed owu) co jest rownoznaczne z wynikiem negatywnym, wiec juz wiem na czym stoje. No trudno. Teraz za to moge pomyslec o urlopie, bo wczesniej planowalismy na sierpien, ale mysle, zeby go przyspieszyc i zorganizowac urlop w lipcu. Oczywiscie w takim wypadku clo i estrofem w nastepnym cyklu odpadaja, bo bez monitoringu wole nie ryzykowac. Dagamit, kochana, a powiedz ty mi co zrobilas, ze ci FSH opadlo?
Oby ten cykl zakonczyl sie u ciebie tak dobrze jak sie zaczal:-)
Alisa, a ja bym sie tam tak bardzo antybiotykami nie przejmowala i jechala na wakacje.
Esch, a ty kiedy testujesz?

Ostatnia edycja:
Do góry