lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Esch - Postanowialm tesciora walnac w sobote
Krzynka - obys mialam kuzwa racje
Krzynka - obys mialam kuzwa racje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Motylku
Zgodzic sie nie moge co do tego ze brak objawow. Tzn fakt ze powazne/zauwazalne objawy sa jak piszesz - ale od momentu implantacji niektore kobiety cos odczuwaja.
Ja nie wiem czy mam fasolke - modle sie zebym miala. Wsio sie wyjasni w poniedzialek jak bete zrobie....
Plecki mnie dzis prawie nie bola. Natomiast od 4 dni bardzo zle spie. Nie wiem - to chyba z nadmiaru albo wrazen albo hormonow... Od 4 rano sie juz budze i spac nie moge..wieczorem slabo zasypiam...ale co dziwne - w ciagu dnia pomimo niespania czuje sie dobrze
Lolitka a gdzie mozna Twoj wykres ogladnac??Wiesz te moje bole brzucha i plecow to tez klasyczny objaw hiperstymulacji....wiec nie chce sie zbyt podniecac. Tempka mnie tylko dzis skoczyla do poziomu na ktorym nigdy nie byla - to ale moze ja chora sie robie i tyle...