reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Esch - no to do roboty a nie siedzieć przy kompie :tak::cool2: Będziemy wam wszystkie kibicować (tylko nie wybuchnij w trakcie ze śmiechu, jak sobie nas wszystkie wyobrazisz jako cheerleaderki w sypialni :eek:)

My chyba dzisiaj nie będziemy sie przytulać bo mi sie jakaś infekcja zaczyna:angry:. Moj M tez cos wspomina, że coś tam mu nie tak... To pewnie po antybiotykach, bo zwykle u mnie tak jest. Mimo, że w trakcie antybiotyków brałam laktowaginal , to i tak cos mi się przyplątało:wściekła/y: No więc zaczynam walczyć z paskudztwem, oby zdążyć jeszcze poserduszkować w tym cyklu.
Robiłam dzisiaj test owu i kreseczka już całkiem ładna, ale mimo wszystko jeszcze słabsza od testowej, więc jeszcze mam chyba chwilkę!! Jutro zrobie 2 testy (rano i wieczorem) zobaczymy co pokażą.

Tośka - skoro przestałaś obsesyjnie myślec o starankach, to tak trzymaj. Na luzaka lepiej :-) A tak btw to czemu nie wiesz co ze starankami??:eek:

Motylku - jak możesz zauważyć rozkręcam się jeśli chodiz o suwaczki :-)

Ostatnia edycja:
Lolitka nie jestem przekonana do konca co ta tempka pokazuje...

No pokazuje ladny wzrost. Zobaczymy czy sie utrzyma trend wzrostowy na potwierdzenie

Kuzwa jak mi jest zimno od prawie tygodnia. To chyba jest najgorszy skutek tej calej procedury. Ten progestron mi sie niezle daje we znaki - tempka wysoka i mnie trzesie z zimna przez to. Czuje sie chora

Ja dzis juz calkiem dobrze sie czuje i zaraz wybywamy z domu: najpierw do tesciow a potem do moich rodzicow. Pewnie pojawie sie dopiero jutro wieczorem.

Krzynka dobrze ze przeczytalam Twojego posta rano.... bo kwicze ze smiechu... a jeak bym go wczoraj przeczytala to chyba bym nie byla w stanie "popracowac":-D:-D:-D:-D
Ja sie wczoraj zawziela i mimo tego ze sie zle czulam do dziela.... a wogole to sunelam z nogami na scianie, dobrze ze przykrylam sie kocem bo pewnie bym zmarzla. Ale najgorsze ze jak sie przebudzilam to mialam tak zcierpniete te nogi ze nie moglam ich wogole wyprostowac!!:szok:
A jesli chodzi o testy owu to z tego co wiem nie nalezy ich robic rano.... tylko popoludniu o mniej wiecej o stalej porze.
No i widze ze masz piekny drugi suwaczek... hmmm... skad ja go znam :-D

Lolitka po dzisiejszej tempce wychodzi ze ta owu jednak byla wczoraj i dzis tempka 36,8... zobaczymy jak bedzie dalej...
Mnie tak trzeslo przez dwa ostatnie dni wiec wiem jak musisz sie "fajnie" czuc :baffled:

Krzynka - Esch dobrze gada. Owu sie robi popoludniu a nie rano....

Esch - baw sie dobrze kochana. A te nogi do gory - jak se przypomne to sie sama z siebie smieje. Tez przez to przechodzilam i zawsze mi nogi z deka cierply gdy krew splywala

Krzynka - Esch dobrze gada. Owu sie robi popoludniu a nie rano....

Esch - baw sie dobrze kochana. A te nogi do gory - jak se przypomne to sie sama z siebie smieje. Tez przez to przechodzilam i zawsze mi nogi z deka cierply gdy krew splywala

Tak, tak, wiem, ze NIE mozna z porannego moczu. Rano mialam na mysli jakos... teraz (zaraz zobacze co tam slychac) no i pozniej wieczorkiem jak zwykle.Ponoc łatwo mozna przegapić TEN właściwy moment... Dajcie mi trochę poświrować!!;-)
Dzisiaj powinniśmy zrobić drugie podejście, ale tak jak pisałam coś nie tak się TAM czuję (czujemy)... Po wczorajszej i dzisiejszej płukance z azucalenu i globulkach nagietkowych jest juz lepiej. Oby do wieczorka się uspokoiło. Niestety M-kowi mogę jedynie azucalen zaproponować...
Esch - no to bardzo się ciesze, ze się udało popracować w spokoju wczoraj :-) Trzymam kciuki!
Lolitko - a ty dzisiaj testowałaś, czy czekasz do betki?? :confused:

Krzynka - ja ani nie testuje, ani do betki nie czekam bo nie ma po co
Dzis tempka spadac zaczela, jutro @ wedlug planu przylezie. I tyle w temacie

Bylo i sie skonczylo

No i zrobiłam test owu, ale kreseczka prawie niewidoczna. Myślę, ze ot dlatego, ze dużo się opiłam rano i mocz był rozwodniony. Spróbuję zrobić teścik o stałej porze i się okaże. No chyba, ze wczoraj pił PIK, ale nie sadzę, bo kreska była ciut bledsza niż ta próbna...

reklama
hej kobitki :)
esch .. dobrze, że się udało zorganizować bliskie spotkanie trzeciego stopnia :-D:-D oby tak dalej ... a z tymi nogami w górze to i ja miałam ten etap i z poduszką pod tyłkiem ;))) ale mój gin spojrzał tylko dziwnie na mnie jak mu o tym powiedziałam i kazał zrobić mężowi dobra kolacje z winem ;)

krzynka również powodzenia w działaniu

jesli chodzi o mnie to boli mnie brzuch na @ i nadal mam te plamienia :baffled::baffled::baffled:

Do góry