reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Esch - no to do roboty a nie siedzieć przy kompie :tak::cool2: Będziemy wam wszystkie kibicować (tylko nie wybuchnij w trakcie ze śmiechu, jak sobie nas wszystkie wyobrazisz jako cheerleaderki w sypialni :eek:)

My chyba dzisiaj nie będziemy sie przytulać bo mi sie jakaś infekcja zaczyna:angry:. Moj M tez cos wspomina, że coś tam mu nie tak... To pewnie po antybiotykach, bo zwykle u mnie tak jest. Mimo, że w trakcie antybiotyków brałam laktowaginal , to i tak cos mi się przyplątało:wściekła/y: No więc zaczynam walczyć z paskudztwem, oby zdążyć jeszcze poserduszkować w tym cyklu.
Robiłam dzisiaj test owu i kreseczka już całkiem ładna, ale mimo wszystko jeszcze słabsza od testowej, więc jeszcze mam chyba chwilkę!! Jutro zrobie 2 testy (rano i wieczorem) zobaczymy co pokażą.

Tośka - skoro przestałaś obsesyjnie myślec o starankach, to tak trzymaj. Na luzaka lepiej :-) A tak btw to czemu nie wiesz co ze starankami??:eek:

Motylku - jak możesz zauważyć rozkręcam się jeśli chodiz o suwaczki :-)

Ostatnia edycja:
Ja dzis juz calkiem dobrze sie czuje i zaraz wybywamy z domu: najpierw do tesciow a potem do moich rodzicow. Pewnie pojawie sie dopiero jutro wieczorem.

Krzynka dobrze ze przeczytalam Twojego posta rano.... bo kwicze ze smiechu... a jeak bym go wczoraj przeczytala to chyba bym nie byla w stanie "popracowac":-D:-D:-D:-D
Ja sie wczoraj zawziela i mimo tego ze sie zle czulam do dziela.... a wogole to sunelam z nogami na scianie, dobrze ze przykrylam sie kocem bo pewnie bym zmarzla. Ale najgorsze ze jak sie przebudzilam to mialam tak zcierpniete te nogi ze nie moglam ich wogole wyprostowac!!:szok:
A jesli chodzi o testy owu to z tego co wiem nie nalezy ich robic rano.... tylko popoludniu o mniej wiecej o stalej porze.
No i widze ze masz piekny drugi suwaczek... hmmm... skad ja go znam :-D

Lolitka po dzisiejszej tempce wychodzi ze ta owu jednak byla wczoraj i dzis tempka 36,8... zobaczymy jak bedzie dalej...
Mnie tak trzeslo przez dwa ostatnie dni wiec wiem jak musisz sie "fajnie" czuc :baffled:

Krzynka - Esch dobrze gada. Owu sie robi popoludniu a nie rano....

Esch - baw sie dobrze kochana. A te nogi do gory - jak se przypomne to sie sama z siebie smieje. Tez przez to przechodzilam i zawsze mi nogi z deka cierply gdy krew splywala

Krzynka - Esch dobrze gada. Owu sie robi popoludniu a nie rano....

Esch - baw sie dobrze kochana. A te nogi do gory - jak se przypomne to sie sama z siebie smieje. Tez przez to przechodzilam i zawsze mi nogi z deka cierply gdy krew splywala

Tak, tak, wiem, ze NIE mozna z porannego moczu. Rano mialam na mysli jakos... teraz (zaraz zobacze co tam slychac) no i pozniej wieczorkiem jak zwykle.Ponoc łatwo mozna przegapić TEN właściwy moment... Dajcie mi trochę poświrować!!;-)
Dzisiaj powinniśmy zrobić drugie podejście, ale tak jak pisałam coś nie tak się TAM czuję (czujemy)... Po wczorajszej i dzisiejszej płukance z azucalenu i globulkach nagietkowych jest juz lepiej. Oby do wieczorka się uspokoiło. Niestety M-kowi mogę jedynie azucalen zaproponować...
Esch - no to bardzo się ciesze, ze się udało popracować w spokoju wczoraj :-) Trzymam kciuki!
Lolitko - a ty dzisiaj testowałaś, czy czekasz do betki?? :confused:

No i zrobiłam test owu, ale kreseczka prawie niewidoczna. Myślę, ze ot dlatego, ze dużo się opiłam rano i mocz był rozwodniony. Spróbuję zrobić teścik o stałej porze i się okaże. No chyba, ze wczoraj pił PIK, ale nie sadzę, bo kreska była ciut bledsza niż ta próbna...

reklama
hej kobitki :)
esch .. dobrze, że się udało zorganizować bliskie spotkanie trzeciego stopnia :-D:-D oby tak dalej ... a z tymi nogami w górze to i ja miałam ten etap i z poduszką pod tyłkiem ;))) ale mój gin spojrzał tylko dziwnie na mnie jak mu o tym powiedziałam i kazał zrobić mężowi dobra kolacje z winem ;)

krzynka również powodzenia w działaniu

jesli chodzi o mnie to boli mnie brzuch na @ i nadal mam te plamienia :baffled::baffled::baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry