Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Zobaczę co wyjdzie w środę :-)

Śluz obserwuje i raczej kiepski w tym miesiacu. W zeszłym był taki jak trzeba i wszystko jasne było, tylko wtedy ta choroba i antybiotyki a potem infekcja...Krzynka a sluz obserwujesz?
No i czekamy na wyniki srodowego monitoringu![]()
Krzynka dokladnie! Ja dokad nie pilam siemienia to moj sluz byl baaardzo kiepski... teraz pije sluz do owu i widze roznice!! Dodatkowo do owu zazywam tez wiesiolek.ale muszę się przyznać, ze w tym nie jem siemienia a w zeszłym dość sporo jadłam. Odkąd mi się skończyło, zapominam kupić - może to przez siemie?
Hej Dziewczyny dawno się nie odzwałam....ale prawie codziennie Was czytam!!!Krzynka dokladnie! Ja dokad nie pilam siemienia to moj sluz byl baaardzo kiepski... teraz pije sluz do owu i widze roznice!! Dodatkowo do owu zazywam tez wiesiolek.
...Motylku czy to to o czym myśle????Hej babki
jestem w szoku! czekam na wyniki bety .... robiłam test i wyszły dwie krechy .... do dzisiaj @ brak :-)
Martwią mnie te plamienia co miałam w cyklu. Byłam w poniedziałek u lekarza jeszcze nic nie wiewać bo to bardzo wcześnie na razie biorę dalej duphaston i mam nadzieję że tym razem już będzie wszystko dobrze
z ostatniej chwili bhcg 84![]()