reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

luminka tulę....
Muma będzie dobrze ,ja to wiem.....:-):-Dno właśnie z tymi obserwacjami to tak jest chyba po prostu trzeba co drugi dzień przez miesiąc się tulić,przytulać i już :tak:fajnie kochana...kurka już jesteś drugą osobą ,która pokazuje,że jak się chce to można :tak:;-)i ,że nie można się poddawać :rofl2:

reklama
ja tak miałam po ciąży ale to zostaje do końca ja do tej pory mam stracha,że jak zobaczę II to od razu będzie myśl czy przypadkiem nie pozamaciczna i czy będzie wszystko dobrze...ale nie możesz słonko żyć strachem,musimy Ani@k być dzielne i nie wolno nam ciągle myśleć,że coś się stanie ....będzie dobrze :tak:

ciekawe jak katiuszka czy coś zrobiła w swoim kierunku...????

Tak sobie pomyślałam, że jak urodzę to chyba codzień będę sprawdzać czy to Dziecko w pokoju oobok to nie sen...:zawstydzona/y:
Ehhh muszę się chyba przejść...

Nie poddawać się.. Ty zuzanko przecież też się nie poddajesz...Żeby to tak było- wszystko by było znacznie prostsze:tak:
My mielismy badac armie teraz w kwietniu, ostatnie badanie było w grudniu i to się jeszcze nie nadawało nawet do IUI, ale doszła zmiana trybu życia (głównie dłuższy sen), witaminki wg mojego przepisu no i "dziwne" leki od p. doktora. M odstawił tez prawie zupełnie alkohol i pił jedną małą kawkę dziennie (przedtem 3). Jakby ktos potrzebował przepis na "suplementację" eMa to proszę mówić :tak:
Ani@k - wiem jak się musisz bać ... Ale dacie radę przecież, to co niedobre już za Wami :tak:

ja właśnie też chyba muszę trochę zwolnić...ze spaniem nie mam problemu jak tylko miewam chwilkę to mój organizm sam domaga się drzemki :-Dw weekendy sypiam aż się wyśpię :tak:więc to mam zaliczone...biorę witaminy i sumplementy diety więc spoko ...teraz alkohol na post odstawiam i będzie odtruwanie hehehe :rofl2::szok::-Dkawkę pijam jedną dziennie , muszę słodkości na post odstawić i gitara będzie :tak:;-)

Ta lekarka co mi powiedziala, że następne USG to nie owulacji tylko dzidziusia to jeszcze powiedziala żebyśmy wzięli parę dni wolnego na nastepną owu i nawet jak nie wyjedziemy po prostu mieli czas dla siebie... I tak miało być...;-)
zuzanka - Ty masz teraz wolne, tak ? :-D

Przeszłam się i już mi lepiej ufff...
Dziewczyny!!!
26 marca mam wizytę, dziś jeszcze (od pia.tku 10.02) mam @:szok: muszę chyba sobie zapodać żelazo...:baffled:
A z baniem u mnie to jest tak, że dziś jest ok...ale jutro - trzęsid&&pa ze mnie...i tak na przemian.
Ale trzeba się rzeczywiscie wziąć w garść i walczyć!!!
Niniejszym ogłaszam się największą wojowniczką na tym wątku:tak::-D

reklama
Ani@k no to ja trzymam kciuki&&&& za Twoją walkę.... wojowniczka Ani@k rozpoczyna walkę mam nadzieję,że ją wygrasz i się nie poddasz ???bo uduszę własnymi ręcami :szok::-D:-)

Do góry