Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Opowiem Wam jeszcze wesołą historię, otóż jeśli się potwierdzi to na prośbę M, nie powiemy nic rodzicom... No może Córci..
Bo gdyby coś się jednak stało...
Ale ja wiem, że 2 maja, a to dopiero byłoby po tych badaniach wszystkich to ja się już będę toczyć i rozumiecie, będę mówić na imprezkach, świętach itp że nie piję bo wreszcie wstąpiłam do AA, a z dietą koniec i trochę mi się przybrało
Taka - ciąża z zaskoczenia ;-)
Ale w sumie, moja mama chora i jeszcze ma tych dziadków... teściowa nadwrażliwa i lekko histeryczna ... Może i dobrze tak :-)
Po co z jodem Ani@k ???
Moja tarczyca prawdopodobnie produkuje jod tylko dla mnie a ze jest cała w guzkach, endokrynolog zaleciła brać jod "dla Dziecka"...w momencie kiedy zaczęłam brac witaminy, miałam odstawić jod...z tym, że dopiero po fakcie sprawdziłam, ze ten prenatal nie ma jodu w składzie
Ze wszystkim trzeba uważać i najlepiej samemu wiedzieć wszystko i zadbać o wszystko , ech...
Jakby się udało to super bo nie miałam już ostatnio siły na te "przytulanka", total spadek libido, choć na wiosnę powinno lepiej być ;-) W ostatnim dniu, krytycznym - po pęknięciu pęcherzyka, to już przysnęłam i jakby M mnie nie dobudził to nie wiem co to by było ;-) katiuszka -byłaś u gina ??? I jak ???:-)
hej dziewczyny .....o matyldo.....żeście na klikały :-) Muma to już tylko beta to formalność:-) ale się cieszę...:-)a mówiłaś ,że będziesz ostatnia z Nas Ani@k a jak u Ciebie??teraz staranka chyba już?:-)My z M od wczoraj zaczęliśmy hihihihi...
a jak katiuszka??gdzie ona się podziewa?? luminka @ dostała?
zuzanko - ja się jeszcze tak na 100% nie ekscytuję, czekam na wynik...
Staraj się ile sił masz kochana, już mówiłam biondzie , ja w tym miesiącu już ledwo zipałam. Wydawało mi się wg gluta że owu jest wczesniej to sie staraliśmy, a potem monitoring pokazał, że dopiero będzie i znowu...
Ja jestem i tak najstarsza to jeśli się udało , przynajmniej ufff załapię się przed 40stką..
luminka dostała..