reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Tylko walka i wiara może nas uratować !!! :-) Ja to jestem mądrzejsza od lekarzy i byc może przez to, że im nie uwierzyłam do końca jutro wyślę Wam fluidki !!! :tak:
Brać wolne i wiecie co robić !!! :tak: I nie ma zmiłuj, musi być jak chcemy :tak: Jest wiele przykladów na to tu na forum i w necie. Więc to musi być prawda.

reklama
Poddasz ??? Nie ma takiego słowa w moim słowniku;-)

A jak by mnie dopadła chwilowa rezygnacja - proszę wbij mi dodatkowo pazurki w szyjęęę:tak:
Muma :*

Ninje Wy moje :-D

Muma @ nie ma jeszcze, ale przeglądnęłam poprzednie wykresy i... szykuje mi sie cykl 33 dniowy?! :szok: Prawy jajnik mam taki leniwy, lewy wyrabia się w 26 dni :-)
A temp.dzisiaj zakłóciłam sobie tym wczorajszym piciem do monitora z Wami :-D

Będziemy przypominać , trąbki sobie kupimy, takie wuwuzele specjalnie :-D I będziem trąbić :-D
A zaraz bociany wrócą, u mnie póki co sójki widać ;-)

kok.o - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& znaczy się piłka, tfu, jajo w grze !! :tak:

Prawie nic dzisiaj nie zrobiłam, no fatalnie, fatalnie ;-)

Ostatnia edycja:
Kok.o eeeeeeee wczoraj zabawa przed monitorem to się nie dziwię ze się temp. wyspać musiała...a w sumie to o ile spadła????
I mi tu tylko @ nie straszyć!!!!:angry:

kok.o no to kciukasy zaciśnięte jeszcze ,bo jak widać na Naszym forum wszystko się może zdarzyć :tak:
Ani@k nie ma w słowniku takiego słowa i nie będzie :-D ja w takim razie trzymam taki wirtualny pas gdyby przyszło którejś z Was się PODDAĆ!!!!! to tym pasem będę bić :laugh2::happy:a co !!!!!!
Muma jak się od wszystkich dziewczyn fluidki skumulują to będzie się sypać na naszym forum od ciężaróweczek :-):rofl2:

Muma wykrakała tą wiosnę!!!:tak:

Muma tchnęłaś w Nas nadzieję...i obietnicę na MASĘ fluidków!!!
Więc nie mów ze prawie nic nie zrobiłaś!!!:angry:

Ostatnia edycja:
I może tak trzeba, trochę postraszyć i lać w dupsko jak któraś marudzi hehehe:tak::-D !!!
Narazie nie mam zbytnio siły ale to się zmieni :tak::tak:
Zaraz kończę , idę do apteki po jakiś wypasiony test na rano co by nie umrzeć do tej 14ej jutro :-)

Może ten biondowy, elektroniczny wypas, ale nie wiem czy mają na wsi :baffled:

Wykrakałam sobie i Wam i tak będzie :rofl2: Po to jest wiosna aby się rozmnażać, nie wiedziałyście ???? :szok::-D:-D

reklama
Do góry