katiuszka79
Fanka BB :)
zuzanko, ja takie mega długie cykle to mam dopiero od 2miesięcy, ten był 48 dni, w cześniejszy 35. A normalne moje były między 29-32, więc ok. Popytam lekarza co to się dzieje....

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

niby wróciliśmy dość wcześnie, ale co godzinę się budziłam...tak mi ta muzyka dudniła w głowie i teksty piosenek, ze nie szło zasnąć!!!!
Obiecuję, ze jutro nadrobię zaległości, ale dopiero wieczorem, bo wcześniej mam dzieciaki na głowie:-)
faktycznie, jak wczesniej miałaś krotsze cykle to obowiązkowo do lekarza, cos sie pochrzaniło.. ale wierze, ze szybko sie naprawi
:-)
). I ja mam na zmiane cykle 26 dni i 30-33 dni. Raz u gina przyłapałam prawy jak przymierzał się do wypuszczenia duzego pęchola i wtedy cykl miałam dłuugaśny :-) A następny - 26dni:-) No a teraz miałam z prawego owulke, więc jeszcz sobie na @ 2 dni pewnie poczekam:-)

jednakże może zdarzyć się tak, że lekarz nie będzie robił usg...czasami jest tak ze na tak wczesnym etapie nic nie widać
mnie lekarz zanim zrobił usg tak powiedział...