reklama
katiuszka79
Fanka BB :)
dzień dobry Kobietki!!!!
ja tak z samego rano, sprawdzić co tam u mumy
no i " a nie mówiłam?!!!!!"
ale się dzieje!!!! dopiero co pisałaś, że armia słaba, trzeba znowu badania....a tu już fluidki wysyłasz!!!!! mamy ewidentny przykład, że jak się chce to można i że wiara czyni cuda....no i oczywiście trochę przytulanek;-):-) Dzięki za fluidki, ja zbieram te na dziewczynkę:-)
A moje cykle...no cóż...już zgłupiałam całkowicie, testy owu niby pokazywały, że owu jest... no to nie wiem co to może być
Aaaaa nie będę już sama nic kombinować, niech lekarz się głowi co z tym zrobić. A ziółka muszę jakoś skombinować, nie zaszkodzi popić
Muma, jeszcze raz moje gratulacje dla Ciebie i dzielnego męża!!!!! ściskam serdecznie!!!!!!
A dla wszystkich miłego dnia, bo ja już uciekam, będę wieczorkiem. No i czekam na mumy betkę!!!!!!!
ja tak z samego rano, sprawdzić co tam u mumy

A moje cykle...no cóż...już zgłupiałam całkowicie, testy owu niby pokazywały, że owu jest... no to nie wiem co to może być

Aaaaa nie będę już sama nic kombinować, niech lekarz się głowi co z tym zrobić. A ziółka muszę jakoś skombinować, nie zaszkodzi popić

Muma, jeszcze raz moje gratulacje dla Ciebie i dzielnego męża!!!!! ściskam serdecznie!!!!!!
A dla wszystkich miłego dnia, bo ja już uciekam, będę wieczorkiem. No i czekam na mumy betkę!!!!!!!

Muma
katiuszka - :-) ale wiesz, ja też miałam testy owu dodatnie a owu nie było.. Nie chcę krakać absolutnie ale może to jest jakiś trop. A propos ziółek, już Ci kiedyś pisałam, jak chcesz to ja zamówię i Ci wyślę do Lądka 
Pamiętacie co ja jeszcze stosowałam ?? Nie zapomnijcie o tym - SIEKIERA pod łóżkiem

Pamiętacie co ja jeszcze stosowałam ?? Nie zapomnijcie o tym - SIEKIERA pod łóżkiem

kok.o
Muma noooo gratuluuuuuje!!!! tłustej drugiej krechy
SUPER!!!
(heh... i zazdraszczam
) :-)
kurcze, mucosolvan sobie zapodam w tym cyklu
(piłaś cały cykl? czy tylko w okolicach owu?)
dzieki za fluidki, łapie też troche rózowych i troche niebieskich (wsio rawno co bedzie
).
A, czyli co? u Ciebie jeden jajnik pracował co cykl?? hmmm..
a no i męża tez wyściskaj (tak,zeby nie wiedział ze to od nas :-)) bo tez sie chłop nałykał dopalaczy
a mój w nocy dzis wrócił i .... mmmm , po tak długiej przerwie dzisiaj to bede go wykorzystywać

(heh... i zazdraszczam

kurcze, mucosolvan sobie zapodam w tym cyklu

dzieki za fluidki, łapie też troche rózowych i troche niebieskich (wsio rawno co bedzie

A, czyli co? u Ciebie jeden jajnik pracował co cykl?? hmmm..
a no i męża tez wyściskaj (tak,zeby nie wiedział ze to od nas :-)) bo tez sie chłop nałykał dopalaczy

a mój w nocy dzis wrócił i .... mmmm , po tak długiej przerwie dzisiaj to bede go wykorzystywać

Ostatnia edycja:
Muma
kok.o - pracuj, pracuj, przerwa dobrze robi 
Mucosolvan piłam tak od 5 do 12 dc od dwóch mcy i baaardzo mi poprawił glutka.
Dawkowanie jak w ulotce czyli jakbym miała kaszel ;-)
Na wszystkich moich monitoringach zawsze "lewy" się spisywał , lekarze mówili że tak bywa , że pewnie czasem prawy też ale ja w niego nie trafiłam
M już wyściskany , stwierdził , że "dołyka" swoje leki do końca i w kwietniu się zbada jeszcze

Mucosolvan piłam tak od 5 do 12 dc od dwóch mcy i baaardzo mi poprawił glutka.
Dawkowanie jak w ulotce czyli jakbym miała kaszel ;-)
Na wszystkich moich monitoringach zawsze "lewy" się spisywał , lekarze mówili że tak bywa , że pewnie czasem prawy też ale ja w niego nie trafiłam

M już wyściskany , stwierdził , że "dołyka" swoje leki do końca i w kwietniu się zbada jeszcze

reklama