reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
dzień dobry Kobietki!!!!
ja tak z samego rano, sprawdzić co tam u mumy :tak:no i " a nie mówiłam?!!!!!" :-D ale się dzieje!!!! dopiero co pisałaś, że armia słaba, trzeba znowu badania....a tu już fluidki wysyłasz!!!!! mamy ewidentny przykład, że jak się chce to można i że wiara czyni cuda....no i oczywiście trochę przytulanek;-):-) Dzięki za fluidki, ja zbieram te na dziewczynkę:-)
A moje cykle...no cóż...już zgłupiałam całkowicie, testy owu niby pokazywały, że owu jest... no to nie wiem co to może być :confused:
Aaaaa nie będę już sama nic kombinować, niech lekarz się głowi co z tym zrobić. A ziółka muszę jakoś skombinować, nie zaszkodzi popić :happy2:
Muma, jeszcze raz moje gratulacje dla Ciebie i dzielnego męża!!!!! ściskam serdecznie!!!!!!
A dla wszystkich miłego dnia, bo ja już uciekam, będę wieczorkiem. No i czekam na mumy betkę!!!!!!!:tak:

Hej Katiuszka:-)
Muma narazie dwa bo później będę łapać więcej i więcej :tak::-) no i się zastanawiam czy Trzecie ma być chłopcem czy dziewczynką ;-)

katiuszka - :-) ale wiesz, ja też miałam testy owu dodatnie a owu nie było.. Nie chcę krakać absolutnie ale może to jest jakiś trop. A propos ziółek, już Ci kiedyś pisałam, jak chcesz to ja zamówię i Ci wyślę do Lądka :tak:
Pamiętacie co ja jeszcze stosowałam ?? Nie zapomnijcie o tym - SIEKIERA pod łóżkiem :-D

Brzózka -jak żyjesz ?? udało się coś podziałać czy nie mieliście siły ?... I tak trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&& i te kciuki mają teraz potrójną moc ;-):tak:

Muma noooo gratuluuuuuje!!!! tłustej drugiej krechy :-D :-D SUPER!!!
(heh... i zazdraszczam :zawstydzona/y: ) :-)
kurcze, mucosolvan sobie zapodam w tym cyklu :-D (piłaś cały cykl? czy tylko w okolicach owu?)
dzieki za fluidki, łapie też troche rózowych i troche niebieskich (wsio rawno co bedzie :-D).
A, czyli co? u Ciebie jeden jajnik pracował co cykl?? hmmm..

a no i męża tez wyściskaj (tak,zeby nie wiedział ze to od nas :-)) bo tez sie chłop nałykał dopalaczy :-D

a mój w nocy dzis wrócił i .... mmmm , po tak długiej przerwie dzisiaj to bede go wykorzystywać :-D

Ostatnia edycja:
kok.o - pracuj, pracuj, przerwa dobrze robi :-D
Mucosolvan piłam tak od 5 do 12 dc od dwóch mcy i baaardzo mi poprawił glutka.
Dawkowanie jak w ulotce czyli jakbym miała kaszel ;-)
Na wszystkich moich monitoringach zawsze "lewy" się spisywał , lekarze mówili że tak bywa , że pewnie czasem prawy też ale ja w niego nie trafiłam :tak:
M już wyściskany , stwierdził , że "dołyka" swoje leki do końca i w kwietniu się zbada jeszcze :happy2::happy2:

reklama
Muma :-D no tak mi się gęba uśmiecha normalnie .... niestey na popołudnie pędzę do pracy i twój wynik odczytam dopiero wieczorem ale jestem przekonana że to tylko formalność ... ni mniejszym kciuki zaciskam mocno

Do góry