reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Słuchajcie a te "dopalacze" można brać wszystkie na raz???
Muma a u Ciebie który to tc???
A termometr mam, rtęciowy:sorry2: pierwszy cykl mierzenia skończył się sukcesem. Od jutra zaczynam mierzyć bo wczoraj się @ mam nadzieje skończyła...
Zuzanka a ja wierzę że w końcu w to UFO uwierzysz!!!!:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Ani@k - no można, można :-D Mój M oprócz tego co napisałam brał jeszcze: leki od androloga+ selen+ zynk dodatkowy+ Maca+L-karnityna+ koenzym Q10 . To mój autorski zestaw, ale wiecie, czuł się świetnie, w końcu koenzym odmładza itp a ja ledwo zipałam :tak:
Wg daty ostatniej @ to dziś się zaczął 4 tydzień więc to naprawdę tzw 5 minut... Chyba za 2 tygodnie dopiero pójdę na usg ? no sama nie wiem...

dziewczyny, kok.o w tym miesiącu zakończyła runde , następna po @. Dziś temp znów w dół, prawie najniższy poziom ma, więc czeka mna @.
no.

buuuuuuuuuuu :-:)-:)-(

Kok.o :-( :-( :-(...ale 3. miejsce na Ciebie czeka :tak:;-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

hehe o III m-ce to walki barażowe będą za jakieś 3-4 tygodnie, jak wszystkie zaczniemy testować w nastepnym cyklu :-D :-D
wiec zobaczymy, kto brąz zdobędzie (w systemie pucharowym są dwa III m-ca więc beda moze 2 fasole? :-D)

łłoooo jakie tłuste :-D dzieki Muma

hehe .....tłuste te fluidki faktycznie

...no to kochane zaczynamy nowy cykl i w tym znowu na bank ,któraś zaciąży ...ja wczoraj dla swojego M powiedziałam ,że alk idzie na bok przynajmniej do świąt na czas postny no i witaminki też ma do brania przepisane od lekarza,dla lepszego samopoczucia bo armie ma ok...ale nie zaszkodzi jak się zrobi bardziej żywotna niż jest :-D

a ja brałam na glutka ACC :-)ale mi później powiedział lekarz,że nie muszę bo mam ok śluz i bez tego ,ale sama teraz nie wiem czy mogę brać go od tak sobie???

zuzanka - na bank !!! :tak:ACC możesz ale spróbuj może Mucosolvan, naprawdę rewelacja :tak:Jeszcze M wcinał orzechy brazylijskie codziennie, pestki dyni a przed akcją pił kawkę lub colę - naprawdę zrobiliśmy kurka wszystko co tylko można było ...:happy2:

no Muma my po tym co czytamy ..bo mój M on w temacie :-)z Wami to jak się dowiaduje to z chęcią się przyłącza do witaminek i tych wynalazków do picia ,które muszę zakupić ....a nie wiesz kochana czy samo ziele przywrotnika mogę pić ??czy raczej mieszanki?

reklama
Do góry