reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Katiuszka, no Lumina wzięła to do siebie bardzo serio. Ja to czytałam co pisałyście i nie sądzę,że było to obraźliwe. Ja to raczej odczytałam jak poradę, że psycholog to tak jak my tylko sobie pogada i powie że trzeba się wziąć w garść . Psychiatra coś więcej zaradzi. A przecież to lekarz jak każdy inny tyle że od problemów. Swoją drogą wszystkie mamy problemy i żadna z nas nie ma życia usłanego tylko różami, ale staramy się pożartować i uśmiać nawet w ciężkich chwilach.
Luminka życie jest jedno i nie tylko usłane troskami.

reklama
eee tam, gdzie??? ja???:-D:cool2: no wiecie co!!!!! :szok::-D
po ciężkim poniedziałku w pracy chyba na dłuższy czas będę miała nauczkę, żeby nie pić w niedzielę ani w żaden inny dzień, po którym idę do pracy!!!!!!

Katiuszka, no Lumina wzięła to do siebie bardzo serio. Ja to czytałam co pisałyście i nie sądzę,że było to obraźliwe. Ja to raczej odczytałam jak poradę, że psycholog to tak jak my tylko sobie pogada i powie że trzeba się wziąć w garść . Psychiatra coś więcej zaradzi. A przecież to lekarz jak każdy inny tyle że od problemów. Swoją drogą wszystkie mamy problemy i żadna z nas nie ma życia usłanego tylko różami, ale staramy się pożartować i uśmiać nawet w ciężkich chwilach.
Luminka życie jest jedno i nie tylko usłane troskami.

no własnie bionda, chciałysmy jej tylko doradzić coś...bo faktycznie ostatnio non stop była zdołowana. Ja jej już to miałam wcześniej napisac, ale tak jak i inne dziewczyny obawiałam się jej reakcji, ale skoro ona sama zaczęła, potem zuzanka się przyłączyła to i ja swoje zdanie napisałam. Napewno chciałam dobrze...ale może się wypisała, żeby wziąć się w garść i zrobić coś ze swoim życiem? zobaczymy...

No właśnie, po to jesteśmy :-). Ja zaczynam teraz dodawać coś do krwi , tylko nie wiem czy czerwone winko na endometrium czy cosik mocniejszego przed snem. Ostatnio takie miksy sobie strzelam że tylko ja to moge wypic.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry