zuzanka81
...szczęśliwa mama.
Bajm - Co mi panie dasz - YouTube
a ja driny zapuszczam przed starankami
bo później zeeeero przez post!!!!
a ja driny zapuszczam przed starankami

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja zmykam spać... pa dziewczynki, nie pijcie za duzo bo droga do łóżek będzie długa i kręta![]()
Popieram.ostatnia rzecz na temat wypisania się luminy...już kilka razy sama czytałam i słyszałam o różnych akcjach na bb, że się dziewczyny kłócą, wyzwiska nawet lecą, no ogólnie niemiłe sytuacje i dla mnie kompletnie niezrozumiałe...ale byłam pewna, że póki co u nas jest spoko, każda próbuje innym doradzić, czuje się ogólnie zainteresowanie innych dziewczyn...więc tym bardziej jestem w szoku co się porobiło luminie...chyba, że już miała dość tego tematu ciążowego i tak po prostu chciała odejśc, ale powinna powiedzieć i byłoby po sprawie.