Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
to wrócisz pociągiem , wsiądziesz u bzzz , następnie w Suwałkach przesiądziesz się w intercity do Krzyża, tam przesiadka w pospiech do Poznania, potem przesiadka w osobowy do Katowic i z tamtąd juz jesteś za 3 godziny (PKS -em) w domu
wiecie co, usiadłam przed kompem jakoś ok 21 z zamiarem popracowania. I wiecie co przez Was zrobiłam???? NIC!!
Hmmmm... nie wiem, czy to juz mozna pod uzależnienie podciągnąć, no bo jak nałóg uniemożliwia prace, to trzeba odwyk zaliczyc, nie?
zuzia a czemu tylko NAS ?
Ja tak kiedyś jechałam z jednym Włochem pociągiem z W-wy do Łodzi. I leczyliśmy przez drogę nasze gardła zachrypniete dobrym truneczkiem. Z tego wszystkiego zapomniałam Y napisać smska, że wylądowałam szczęśliwie w W-wie
kok.o, myśl lepiej tak, że to praca Ci przeszkadza w pisaniu z NAMI . Odrazu lepiej się poczujesz i już psychiatra ani odwyk Ci nie bedzie potrzebny :-)
"....gadu, gadu, gadu ,
gadu, gadu, gadu nocą..." lalala
I ja jestem ponownie....jakoś nie daje mi spokoju ta sprawa z luminą...po co ja się odzywałam???szkoda, że nie napisała, że sie wypisuje czy cuś...a tak to niewiadomo o co chodzi... no i bądź tu dobry, człowieku!!!!
ale katiuszka przecież to ja napisałam...Ty tylko potwierdziłaś ,że mam rację:-)i nie mam wyrzutów....trudno niech mnie lubi ale to co napisałam to prawda ,chciałam jej pomóc.........