reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

kasia.natka

małe nie domówienie .....napiszę tak!

lumina jak nas podczytujesz to chciałam napisać,że nie miałam nic złego na myśli ,napisanie o lekarzu psychiatrze to było tylko to ,że są specjaliści ,którzy pomagają uporać się ze swoimi upiorami...ja się przyznaję publicznie,że chodziłam do psychologa ,który mi mało co pomógł aczkolwiek otworzył na wiele rzeczy oczy...to ,że napisałam ,żebyś się do niego wybrała to tylko po to ,że MY jako koleżanki z forum w pewnych kwestiach nie damy rady Ci pomóc....i jak się "odgniewasz " wróć do nas ....

reklama
Oj Dziewczyny uśmiałam się po pachy z tych Waszych opowieści o eMach :-D. Wyobrażam sobie ich miny jak się dowiedzieli o glutach i mokrych majtach. Pewnie sobie myślą zbereźnice jakieś.... a my tu biedne gluta pilnujemy w dzień i w nocy. Mój Y w pień nie kapuje o czym ja piszę bo nie zna polskiego. Raz jak mu powiedziałam, że następna z naszej paczki zafasolowała to zapytał czy ja się do jakiegoś kółka ciążowego zapisałam i powiedział, że jak mnie nie będzie w domu to wszystko wsadzi w google i przetłumaczy. Tylko bidny nie wie jeszcze że ja bionda jestem :-D.

Katiuszka, zrobiłam latte ale ja to du.. jestem. Jak wszystko nalałam to sypnęłam cukru i szybko zamieszałam. No i mi kawa z mlekiem wyszła. Napewno bedę robić jeszcze raz tylko z większą rozwagą co ja wogóle robie. Czasem działąm jak automat bo w tym samym czasie o czym innym myślę.

A ja tak sobie myślę, że jak Mumie się tak pięknie udało to trzeba tego gluta od pralki do umywalki wyprodukować :-D.
no ja po prysznicu ,no katiuszka ciężko stwierdzić ....szkoda ,ale musiała ,któraś z Nas tak napisać
embarrassed.gif
unhappy.gif

kok.o jako Nasza przewodniczka ,może napisze dziewczynom.......
Coś się stało bo ja znowu nie kapuję?

Katiuszka, niech nowa koleżanka wali do nas jak w dym. Razem raźniej. Ale powiem Wam, że ja z tym moim powrotem też się bałam czy mnie będziecie chciały :-p.

bionda chodzi o luminę napisałam jej ogólnie co myślę o jej wpisach na bb,katiuszka się dołączyła i się wypisała od Nas :-:)szok:

KASIA.NATKA.........tulę,całuję i ściskam wirtualnie....ale brzuniooooo aż chce się go wyściskać :tak:

Aaaaaa, teraz rozumiem.
Lumina, jak się pogniewałaś to się szybciutko odgniewaj. Jak to ładnie mówi moja koleżanka WSZYSTKIE MAMY SWOJE MAKI. Jak zuzanka mówi, czasem dobrze zasięgnąć porady specjalisty. Ja też już raz zasięgnęłam i nie żałuję, moje koleżanki tutaj też chodzą do psychiatrów czy psychologów. Ja jak narazie lece na melisce.
A my tu jesteśmy żeby sobie dobre rady dawać i jak tak się zżyłyśmy że rozmawiamy nie tylko o staraniach to zuzanka Ci poradziła jak przyjaciółka przyjaciółce , napewno z dobrego serca.

reklama
Widziałam, że już nie ma zdjęcia luminy w schizkółku. Ale dała komuś znak że się chce wypisać? Bo mnie się wydaje , że z naszego schizkółka to od tak sobie się wypisać nie można. Przeciez trzeba najpierw napisać podanie i załączyć dwa zdjęcia. kok.o weź się za ten regulamin, bo jakieś niejasności wychodzą :-D.

Do góry