Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-) ja właśnie odpisywałam tej Kasi, że sie zgadzacie żeby z nami pisała, uznałam, ze można potraktować głos zuzanki jak głos ugólu :-) no zobaczymy czy do nas napisze...

matko, nie zabijecie mnie????
tak sie kiedyś śmiałam jak Was czytałam i o Waszych glutkach, że przyleciał do pokoju, żeby sprawdzić co się dzieje
no a że ja nie byłam w stanie mu powtórzyć o co chodzi, to sam przeczytał, też się śmiał
a jeszcze bardziej się uśmiał, jak zaraz pod wpisami o glutku, bionda napisała czy w tym dniu cyklu, w którym jest, ma być w gatkach sucho czy mokro? noo jak mój to przeczytał, to myślałam, że spadnie z fotela ze śmiechu 
mam nadzieję, że się na mnie nie gniewacie
hmmm?
a może tempka nie zawsze daje pewność??
i dopytuje się ile Muma bety miała itd 
ja swojego nie wpisałam bo myślałam,że nie liczy się taki krótki okres ciąży 

;-)chodzi o te ziółka, jednak zdecydowałam się je pić, oferowałaś się dwa razy, ze mogłabyś mi je wysłać, dlatego piszę...Tylko powiedz mi Kochana jak mogłabym Ci za nie zapłacić i za przesyłkę do Anglii, no nie wiem na konto czy w jakiś inny sposób. Nie chciałabym Cię fatygować, zwłaszcza w Twoim stanie;-)gdyby to był jakiś problem, to napisz, a ja będę szukać jakiegoś innego sposobu zdobycia tego cuda