reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
no piękny suwaczek zuzanko :tak::-) ja właśnie odpisywałam tej Kasi, że sie zgadzacie żeby z nami pisała, uznałam, ze można potraktować głos zuzanki jak głos ugólu :-) no zobaczymy czy do nas napisze...:confused:

Przypomniałam sobie a propos ego czy nasi mężowie czy partnerzy wiedzą co się tu na forum dzieje...Otóż mój jest wtajemniczony i do bardzo dobrze. Sam się kazał zapytać mumy co jej maż zażywa na poprawę żołnierzyków, to było jakiś czas temu, a teraz wie nawet o glutkach:tak::szok: matko, nie zabijecie mnie????:sorry2: tak sie kiedyś śmiałam jak Was czytałam i o Waszych glutkach, że przyleciał do pokoju, żeby sprawdzić co się dzieje :-D no a że ja nie byłam w stanie mu powtórzyć o co chodzi, to sam przeczytał, też się śmiał:-D a jeszcze bardziej się uśmiał, jak zaraz pod wpisami o glutku, bionda napisała czy w tym dniu cyklu, w którym jest, ma być w gatkach sucho czy mokro? noo jak mój to przeczytał, to myślałam, że spadnie z fotela ze śmiechu :-D:happy2: mam nadzieję, że się na mnie nie gniewacie:sorry:hmmm?

no tak dolnyśląsk duży wiec o co ja pytam :szok::-D a może tempka nie zawsze daje pewność??
katiuszka ja nie mam nic przeciwko bo mój też na bieżąco ....zna się na tych kobiecych sprawach i mu nie przeszkadza,że klikam z Wami ,ja siedzę z nim w pokoju a on ogląda W11:-D i dopytuje się ile Muma bety miała itd

a ja to jestem rozgarnięta jak kupa liści jak wrzucałam suwaczek nowy zerkałam na Wasze i dopiero zauważyłam,że masz 11 ,6 lat pożycia małżeńskiego a kok.o Aniołka :no::zawstydzona/y:ja swojego nie wpisałam bo myślałam,że nie liczy się taki krótki okres ciąży :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
kok.o, dzięki za wyjaśnienia, ale ja wiedziałam, że Ci temp spada...tyle, że zawsze jest nadzieja...no ale skoro mierzysz i wiesz co i jak u Ciebie, to nie będę Cię namawiać na sikanie, chyba, że mimo spadku, @ nie przyjdzie, to obiecuj, że zatestujesz!!!!

Czyli, że dobrze napisałam do nowej forumowiczki, ze się zgadzacie, mam na poparcie już 2 głosy:-D

kok.o, nie wiem jak to wygląda z perspektywy innych eMów, bo mój się śmieje i sam się dopytuje czy któraś nie zafasolkowała czasem??? no i mnie pyta jak mój glutek:-D

bionda, piszę do Ciebie za świeżej pamięci;-) bo potem zapomnę albo cuś...robiłaś tą moją kawkę latte??? smakowała??? mi za pierwszym razem nie wyszła, wszystko się zmieszało, ale potem to już pikuś:tak:

mój to tylko zerka i się śmieje jak ja zaczynam się śmiać z jakiegoś zdania na forum....i pyta się a dzisiaj nie piszesz z dziewczynami ?jak nie ma mnie przed kompem :-)

reklama
Muma, a ja do Ciebie po prośbie:zawstydzona/y:;-)chodzi o te ziółka, jednak zdecydowałam się je pić, oferowałaś się dwa razy, ze mogłabyś mi je wysłać, dlatego piszę...Tylko powiedz mi Kochana jak mogłabym Ci za nie zapłacić i za przesyłkę do Anglii, no nie wiem na konto czy w jakiś inny sposób. Nie chciałabym Cię fatygować, zwłaszcza w Twoim stanie;-)gdyby to był jakiś problem, to napisz, a ja będę szukać jakiegoś innego sposobu zdobycia tego cuda:tak:

Do góry