reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

ja już dawno przestałam płakać....zresztą od soboty zaczynają się dni płodne ;-)więc spoko ,,,i na NAS przyjdzie pora.....uwielbiam szpinak !!!!

reklama
Ja też, ale tylko jedno jak do tej pory. Szpinak jest super i ma kwas foliowy. A próbowałas kiedyś zupkę z ciecierzycy?

No i właśnie, ja chcę przepis na twoją zupkę gulaszową. Wstaw w wolnej chwili na kulinarny :tak: PLEASEEEE

Wiesz, nie wiemy co mamy zrobić. Mamy znajoma, która 15.02 poszła rodzić i jak dzwonilismy to jeszcze nie urodzila. Tak się zastanawiamy bo jeszcze nie ma od niej znaku a boimy się tak pytać bo jeśli coś jest nie tak?

masz rację, chociaz oni powiedzieli ze jak sie urodzi to zadzwonią. Tylko chyba dlugo jakos.
Wino mi juz zabuzowało.

reklama
Do góry