reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

alek, ja nie miałam objawów ciążowych (moim zdnaiem) do 7 tygodnia. tylko piersi były twarde. no i odbijało mi sie po wszytskim i po niczym ::). a tak: żadnego sikania, przeczuć itp. tempka tez sie trzymała ładnie :) na poziomie 36,9.

reklama
alek, ja nie miałam objawów ciążowych (moim zdnaiem) do 7 tygodnia. tylko piersi były twarde. no i odbijało mi sie po wszytskim i po niczym ::). a tak: żadnego sikania, przeczuć itp. tempka tez sie trzymała ładnie :) na poziomie 36,9.

witam Panie......
rzadko coś tu skrobnę ale odwiedzam Was prawie na bierząco......

Alek.... trzymam kciuki.... koniecznie zrób test.... pamiętam jak ja się stresowałam a jak ujrzałam 2 kreseczki ( bo taki miałam teścik) to uwierzyć nie mogłam... zresztą zostawołam sobie go na pamiątkę i chociaż Oluś przekroczył 9 miesięcy to do dziś czasami patrzę na niego z sympatią i chyba nigdy go nie wyrzucę.... wkońcu jest dowodem na początek mojego skarba..... a tak w temacie... dobrze że go zrobiłam bo gdyby nie to pewnie Olka nie było by między nami bo 2 dni po zrobieniu testu wylądowałam w szpitalu i o mały figiel bym nie poroniła bo zaczęłam krwawić i pewnie wzięłabym to za zwykły okres który i tak miałam do 4 miesiąca..... więc jeszcze raz... trzymam kciuki....

witam Panie......
rzadko coś tu skrobnę ale odwiedzam Was prawie na bierząco......

Alek.... trzymam kciuki.... koniecznie zrób test.... pamiętam jak ja się stresowałam a jak ujrzałam 2 kreseczki ( bo taki miałam teścik) to uwierzyć nie mogłam... zresztą zostawołam sobie go na pamiątkę i chociaż Oluś przekroczył 9 miesięcy to do dziś czasami patrzę na niego z sympatią i chyba nigdy go nie wyrzucę.... wkońcu jest dowodem na początek mojego skarba..... a tak w temacie... dobrze że go zrobiłam bo gdyby nie to pewnie Olka nie było by między nami bo 2 dni po zrobieniu testu wylądowałam w szpitalu i o mały figiel bym nie poroniła bo zaczęłam krwawić i pewnie wzięłabym to za zwykły okres który i tak miałam do 4 miesiąca..... więc jeszcze raz... trzymam kciuki....

Elżbietko ja to w ogóle tego cyklu nie brałam pod uwagę.., taki był jakiś nijaki ::) wczoraj mnie tylko te bolące piersi zastanowiły, bo nie bolały wcześniej..a tu! i poza tym to zero jakichkolwiek objawów.., mój wrodzony pesymizm podpowiada mi, że jutro przywitam się z @ :mad:

Diablica2 bardzo dziękuję!! :)

Jeżeli jutro wyjdą te 2 kreski, to chyba tylko dzięki Waszej wierze.. ;)

Elżbietko ja to w ogóle tego cyklu nie brałam pod uwagę.., taki był jakiś nijaki ::) wczoraj mnie tylko te bolące piersi zastanowiły, bo nie bolały wcześniej..a tu! i poza tym to zero jakichkolwiek objawów.., mój wrodzony pesymizm podpowiada mi, że jutro przywitam się z @ :mad:

Diablica2 bardzo dziękuję!! :)

Jeżeli jutro wyjdą te 2 kreski, to chyba tylko dzięki Waszej wierze.. ;)

Olunia

niecierpliwie czekam na jutrzejszy dzień. już się cieszę po cichutku !!!

gdzie nasza Moniś ? :( już sie martwię :(

A zaraz Budka Suflera na tvn- cos dla nas !!!

reklama
Olunia

niecierpliwie czekam na jutrzejszy dzień. już się cieszę po cichutku !!!

gdzie nasza Moniś ? :( już sie martwię :(

A zaraz Budka Suflera na tvn- cos dla nas !!!

Do góry