Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Synio skacze jak szalony, czasem aż boli ale lubię to wręcz kocham, w całym tym biegu chociaż wiem, że JEST :-)Zamówiłam wczoraj już łóżeczko, materac, pościele, becik itp
Wszystkie ubranka też już mam praktycznie jakoś do 4 mca życia;-) więc zostało tylko wyposażenie szpitalnej torby, pieluchy, kosmetyki, termometr, niania elektroniczna ufff.. sporo jeszcze. Ale lecimy wszystko przez neta i kurierzy śmigają do mnie na wiochę aż miło :-) W Łodzi też oczywiście to wszystko jest ale po pierwsze trzeba się nachodzić i nadźwigać a po drugie drożej;-)

Idzie się przyzwyczaić ;-)

Witam kobitki:-)
Ja też kawkę popijam, tyle że w pracy.
Widzę że tu dzisiaj gwarno:-)
Ja też się zastanawiam jak to będzie jak bromka dostanę.
Czy nie bedę miała skutków ubocznych.I jeszcze ten zakaz picia alko:-(
Ale czego sie nie robi dla fasolki.
Synio skacze jak szalony, czasem aż boli ale lubię to wręcz kocham, w całym tym biegu chociaż wiem, że JEST :-)Zamówiłam wczoraj już łóżeczko, materac, pościele, becik itpWszystkie ubranka też już mam praktycznie jakoś do 4 mca życia;-) więc zostało tylko wyposażenie szpitalnej torby, pieluchy, kosmetyki, termometr, niania elektroniczna ufff.. sporo jeszcze. Ale lecimy wszystko przez neta i kurierzy śmigają do mnie na wiochę aż miło :-) W Łodzi też oczywiście to wszystko jest ale po pierwsze trzeba się nachodzić i nadźwigać a po drugie drożej;-)
hyhy ale ja jeszcze nic nie szykuje, nic nie mam, jedynie to czarne luzackie trampki dla Grochy:-) - chyba eM jej je odstąpi?uwilbiam taką lekturę :***
Kok.o i Katiuszka też o to proszę..

hehe nooooo.. chyba takkok.o a to ONA ? czyżbym o czymś nie wiedziała?![]()
też byłam zaskoczona;-)
w poprzednich cyklach po zabiegu zdarzało mi się to jednorazowo, ale w tym trwa już 2 dzień i do tego podbrzusze zaczyna mnie ćmić.Przepraszam za opisówkę ale nie ma tego wiele... raczej tam w środku...Miała tak któraś kiedyś?Za pierwszym razem myślałam że to po locie samolotem mój orgaznim fisiuje ,ale w tamtym i tym cyklu to już nie wiem po czym ! Mój gin na urlopie, będę się do niego wbijała po niedzieli dzisaij mam 14dc
Zawsze coś ... cholerka jasna ...
.. no i może Kok.o się na mnie wkurzy.. ale ja cały czas uważam ze będzie miała Synka
choć broń Boże nie mam nic do dziewczynek..

ja tez sie jeszcze łudziłam, no ale podobno moj gin nie myli sie w tych kwestiach ;-):-) Zobaczymy, ostatecznie bedzie wiadomo jakoś w 20 tyg, na drugim usg prenatalnym- może tym razem Grocha łaskawie zaprezentuje to, co ma najlepszego