reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

idę na zupę pomidorową....
ani@k nie masz ochoty na miseczkę???;-) podobno Twoja ulubiona:-)

Katiuszka ja mimo ze @ przyszła mam jeszcze ciążowe mdłości z wczoraj.. więc hmm.. jakby to się wyrazić.. nie, nie chcę.. tym razem podziękuję;-):cool2:

aaa i ze starczką to i ja mam przeboje... zwłaszcza jak się denerwuję:baffled:

ze staraczką?????:dry: czy ze sraczką..

Bzzzz muszę odnaleźć w sieci Twój wykres.. jakoś tak na równi zawsze byłyśmy..a teraz nie wiem czy sama zaczęłam czy nie..
Zuzanka dawaj raport z przebiegu starań:tak:

mimo ze wczoraj se popłakałam bo temp. spadała, dziś miałam lekką nadzieję.. ale jak zobaczyłam wpis Kok.o poleciały mi łezki.. bo się sprawa rypła..abuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

czy zna któraś dobry sposób jak zostać Mamą?????????:sorry2:

dziś dzień sentymentów u mnie..i jutro.. później pewnie wrócę do świata żywych..:zawstydzona/y:

przez pomidorókę Katiuszki mi się jeść teraz chce..
Kok.o daj jakiś przepis na jedzonko z kaszą kuskus, plis!!!!

a i najważniejsze!!!!!!!!!!! Muma buziaki dla Ciebie i Olka :*:*:*

reklama
acha....aczkolwiek......mam nadzieje,ze kiedys bede mogła własnie was rodzić się w sprawie wózka,ubranek,materaca ,lóżeczka itd...na dana chwilę nie wypowiadam sie,bo pojęcia nie mam.....

Ja tez chce przepis z kuskusem:tak:

Ani@k sposobu pewnego nie znam, ale jak wyluzujesz to na pewno nie zaszkodzi.

Po tej zupie wirtualnej tez zglodnialam:baffled:

bzzz....a propos linków widziałaś pizamki??? Strzel sobie jakąś?? albo jakąś seksi mięciutką koszulkę:)

kasica....jak mam być szczera to moja persona wielokrotnie była pomijana w wątkach (wszystkie o coś pytałyście wszystkie tylko nie mnie) i na początku może mi było smutno, ale stwierdziłam, że macie swoje kółka - schizkółka i takie nowicjuszki jak ja olewacie...a później wyszło to nieszczęsne nieprzyjęcie do schizkółka i wtedy bardzo smutno mi się zrobiło....i żadna tego nie zauważyła, z wyjątkiem katiuszki:(
No ale taki lajf... gdzie dużo bab tam jarmark:)

kasica... no ale ja podzielam zdanie dziewczyn: nie zmieniaj lekarza.

Ani@k na kuskus nie znam fajnych przepisów- bo rzadko uzywam. Ale jak pasałam eMa, to mu robiłam taka sałatke:
kuskus, papryka (w kostke krojona), kukurydza z puchy, ogórek świeży (w kostke), pomidory(w kostke), oliwki pokrojone, ser zółty (kosteczki). Do tego troche oliwy z oliwek , sol,pieprz.
Mozna dorzucac własciwie co sie tam chce jeszcze... taki kuskusowy smietnik ;-):-)

Ani@k :************* przytulanki :* Ale po @ wrednej walka trwa!! :tak:NO!
A moze chcesz moje ziółka?? mam napoczęte, i dowód,ze zadziałały tez jest:-) wiec co? wysłac?:-)

Ostatnia edycja:
o ja cie...jeszcze o Taszy zapomniałyśmy:sorry2:sorrki Kochana, ale widzisz, ze musisz się częściej odmeldowywać:tak:
To se baby pogadały hehehe ale bardzo dobrze, raz na jakiś czas potrzebna jest taka rozmowa oczyszczająca:tak:
Ani@k głowa do góry!!! no przecież kiedyś się musi udać!!! ja nie znalazłam niestety złotego środka na zostanie mamą...u mnie sprawdziło się totalne olanie sprawy. To znaczy staranka były...ale zero sprawdzania śluzu, zero odczytywania objawów, zajęłam się na serio planowaniem wakacji i się udało...ale czy to to pomogło??? ja jednak wierzę w to, że psychika kobiety może tu mieć duży wpływ, bo jak wytłumaczyć przykłady kobiet, które latami się starały, zdecydowały się na adopcję, a tu za parę miesięcy bach!!! ciąża!!! nagle coś im się "odblokowało" ??? moim zdaniem tak, ale to w psychice coś odpuściło...Może warto to wypróbować, tak z miesiąc...dwa...jak dalej nic...to pewnie trzeba znowu wrócić do badań, glutów itp....i tak do skutku. Nie ma siły, żeby wreszcie się udało!!!
bzzz no właśnie o tym pisałam, że ja rozumię te dziewczyny, których te "nasze" tematy nie interesują na razie, ale przeciez możecie pisać o swoich sprawach...kiedyś pisałaś o remoncie, o pichceniu ciastek...jakoś tak ucichło teraz...może to faktycznie lato...wakacje...No zobaczymy dziewuszki...niedługo już 1 września;-)
kasica Ty się nie przejmuj, że nieraz dziewczyny Ci nie odpiszą. No tak już jest...każda z nas miała takie coś, że nikt nie odpisywał...ale nie ma co się doszukiwać jakiś podtekstów. Ochrzanić można, a jak!!!! że mnie ignorujecie itp. i focha strzelić;-):-):-)
kok.o a teraz pytanie z serii głupiutkich....eee ten kuskus to się wcześniej gotuje??? coś mi tam świta, że chyba tak...ale ja nigdy jeszcze nic nie robiłam z kuskusem...nawet chyba nic nie jadłam ...:baffled: a z opisu sałatka bardzo mi podeszła:tak:
aaronka ja przyznam szczerze, że nie rozumiem o co chodzi z tym przyjmowaniem do schizkółka...faktycznie robi się z tego niewiadomo jaka tajemnica:baffled: Ja mam takie zdanie, ale każda z nas ma prawo do swojego i dlatego wyszło jak wyszło...no nic...poschizuj jeszcze, a będą Cię same prosić, żebyś przyjęła członkostwo:tak::-)
A ja teraz wcinam wczorajsze pierogi ruskie..jem na raty, bo jeszcze mój żołądek nie pracuje na normalnych obrotach;-)

Ostatnia edycja:
Widac z tego, ze jak na razie do schizkolka przyjec brak.....no coz, to jak w fabryce, miejsc prac nie ma podanie w biurze lezy:tak:

Katiuszka kuskusa to sie chyba zalewa wrzatkiem i on pecznieje, nie gotuje sie go o ile dobrze mysle:baffled:

Kasica wiesz ile ja bylam razy olewana?? i kto by sie takimi glupotami przejmowal...ja sie nie wypowiadalam, bo zielonego pojecia nie mialam....

reklama
ej tam dziewczynki, nie kłóćmy się babeczki;-) ja tu akurat jestem najkrócej, więc mogę powiedzieć chyba najbardziej obiektywnie:

Skoro na wątku staraczek kobity pozachodziły w ciążę, to nie należy ich wyrzucać z stąd, ani same nie powinny się usuwać. Co innego ja, mnie możecie wykopać, bo znalazłam się tu po zaciążeniu, ale jesteście takie fajne, że mi tu całkiem miło.

kok.o test i USG nie muszą być razem, byle w określonym terminie ciąży. Pytałam o to.

A tym czasem muszę Wam przekazać cudowną wiadomość!!!!!!!!!

Hej dziewczyny! Wróciłam właśnie z USG genet, zesrana byłam jak diabli jak weszłam na leżankę. Ale wszystko super. Parametry idealne.:biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Dziecko jest ekstra! Cały czas tańcował i skakał łobuz jeden!:biggrin2::biggrin2::biggrin2: Odbijał się nóżkami od dna i skakał! Łapkami machał jakby techno tańczył:happy2: hihihihihihi Bardzo ruchawy, ale nie wiadomo jeszcze co będzie. Ważne, że zdrowy jak koń!
A czy dziecko może mieć już czkawkę? Bo teraz na nagraniu wychwyciłam jak go rzuca, normalnie jak przy czkawce.

Do góry