zuzanka81
...szczęśliwa mama.
kasica no to fajnie
trzymam kciuki za badania
katiuszka śliwkowy też widziałam u znajomych wózek
a ja zaparzyłam ziółka ,rozpuszczam parafinkę i zrobię sobie relaks dla moich stópek dzisiaj ,a że mam kiepskie samopoczucie bo @ daje się we znaki to może przynajmniej takim relaksem ją przyciszę;-)
ja mam pytanie do Naszych doświadczonych koleżanek Muma,kok.o Ani@k powiedz mi nie będzie za dużo tego wszystkiego ? ja biorę tak od 1 dc- oeparol ,ziółka, od 3 dc do 7 dc mam brać clo nie wiem czy nie przesadzę z tymi specyfikami ja wiem,że katiuszka brała clo i ziółka piła ale ja biorę jeszcze oeparol ?
trzymam kciuki za badania katiuszka śliwkowy też widziałam u znajomych wózek

a ja zaparzyłam ziółka ,rozpuszczam parafinkę i zrobię sobie relaks dla moich stópek dzisiaj ,a że mam kiepskie samopoczucie bo @ daje się we znaki to może przynajmniej takim relaksem ją przyciszę;-)
ja mam pytanie do Naszych doświadczonych koleżanek Muma,kok.o Ani@k powiedz mi nie będzie za dużo tego wszystkiego ? ja biorę tak od 1 dc- oeparol ,ziółka, od 3 dc do 7 dc mam brać clo nie wiem czy nie przesadzę z tymi specyfikami ja wiem,że katiuszka brała clo i ziółka piła ale ja biorę jeszcze oeparol ?
troche szkoda, bo przydatna bylaby. kupilismy takie
(troche mniej zimowy...ale w sumie to tylko 2-3 m-ce zimy mnie czekaja...)

gdybym wiedziała, to bym się za nie nie brała...ale teraz to już musztarda po obiedzie...Na szczęście nie mam firanek na żabki czy coś podobnego, tutaj jest taki wynalazek na elastyczny drut naciąga się na to firankę, zapina na jednym końcu okna, naciąga na sztywno i zapina na drugim. Nie muszę wyciągać rąk do góry...uff chociaż tyle...Ale od dziś ZERO MYCIA OKIEN!!!! do przyszłej wiosny
model mi się podoba, ale nie w białym kolorze, ale to już kwestia gustu;-) a wózki...no dla mnie dalej za czarne...
wczoraj i przedwczoraj miałam takie dziwne "bulgotki"...ale cholera wie czy to "TO" czy mi w kiszkach coś bulgotało...zaczynam się niepokoić