reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Aleksis wiem,wiem,że działa cuda ja pamiętam jak ja podchodziłam do IUI to miałam ładne pęchole do peknięcia i nawet było ładne ciałko żółte później :-)

a Ty kochana teraz podchodzisz do IUI?

Tak, Zuzka, w srode mam pierwszy zastrzyk. 26 wrzesnia USG i decydujace pytanie: Robic dalej? Bo jesli bedza wiecej niz 2 dojrzale pecherzyki, to terapia zostanie zakonczona.
Nie wiem, jak bede reagowac na FSH. Przy clo to 1 raz byly 2 dojrzale pecherzyki, 2 raz 1 duzy.
Nie nastawiam sie i nie chce sie na tym punkcie fiksowac. Staram sie zyc dalej i pracowac:tak:

reklama
a to dziwne bo ja miałam dwa ładne i nie przerywali mi normalnie podchodziłam , podpisałam tylko dokumenty przed IUI ,że może być ciąża mnoga i ,że jestem tego świadoma ,no nie nastawiaj się ja się nastawiłam za pierwszym razem jak do IUI podchodziłam ,a póżniej płacz był...następne razy już mniej bolały ...ale trzymam ,żeby się udało za pierwszym razem&&&&&&&&&&&&&&&&&

Hej dziewczynki!
Ja juz jestem w pracy, wpadlam sie tylko przywitac i zaraz uciekam.
Trzymam kciuki za wizytujace czyli Mume&&&&&&&&&&&&
Kciuki rowniez zs nowe cykle naszych staraczek&&&&&&&&
Aleksis..powodzenia w przygotowaniach do inseminacji!!!! Uda sie! Zobaczysz!!!!
Zuzanka kciukasy za pieknie pekajace pecherzyki &&&&&
Uciekam juz...do wieczorka!
Milego dnia!!!

cześć caterina
'no ja właśnie śniadanko zjadam i również się poniedziałkowo witam :-)

ja już rano o 6:30 zawiozłam moją Małą na autobus bo pojechała na cały tydzień na wyjazd integracyjno - warsztatowy ze szkoły ,więc mega szczęśliwa była :-D
ooo... no to pazury pewno zagryzasz ;-)i myślisz...."co ta się dzieje ...?":tak:zazdroszczę Małej wyjazdu - też chcę :sorry2:dziewczyny a może skoczymy na weekend w Bieszczady ?!

witam się poniedziałkowo...prawie zdrowa, i zmykam do pracy ...
Trzymajcie kciuki za mnie dziewczynki.
Caterina kciuki za nastepny cykl!
no to podwójne kciuki dla was &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

a ja mam w czwartek podgląd pęchola czy urósł ;-)
no to jeszcze dla zuzanki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
muma za wizytę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Hej
Ja na szybko bo mam przerwę..
Słuchajcie jestem pod wrażeniem JEST SZKLANKA ŁYŻECZKA PODSTAWKA I CZAJNIK więc zioło parze i pije, koleżanka jakoś dziwnie zareagowala jak jej powiedziałam ze to specyfik na porost włosów:-D ale ja zaciekawiło bo chciała sobie tez zaparzyć:-D
Pogoda piękna słońce jak w połowie sierpnia bryza znad morza tudzież znad zatoki gdańskiej.. Juz wiem gdzie spędze następne wakacje ;-)
Pozdrawiam

elooooołłl :-)
wooow! Ani@k to Ty w jakims wypasionym 8gwiazdkowym hotelu mieszkasz!:-) a kolezanke ziołami poczestuj, jak podzialaja na nią jak na Ciebie, to Wam do pokoju sprowadzi jakieś lokalne ciacha:-D
Aleksis &&&&&&&&&&&&&&&& za kuracje i powodzenie zabiegu :tak: mamy nadzieje razem z Toba :tak:
Muma &&&&&

bzzz kurcze,w bieszczady troche daleko jak na wypad weekendowy...ale na urlop to ja bardzo chetnie:tak: no, to wysmarkaj grzecznie nos i do dzieciaków marsz!:-D

alex__ hmmm... no za pozno na odwrót- paczka rano na poczcie wyladowała;-) ale duzo nie przepłacisz;-):-) no i bedziesz mogła sie chwalić przed goścmi, ze podkładki to az z Wrocławia sprowadzałaś, na specjalne zamówienie:-D

...wiecie co u Nas dzisiaj piękna pogoda aż chce się żyć mam jakieś dobre przeczucie ,że w tym miesiącu ,któraś z Was staraczki będzie miała II a wiecie ,że ja mam dobre przeczucia i się sprawdzają !!!!!!!:tak:;-)więc &&&&&&&&
dzisiaj ziemniaczki ugotuję na kopytka z sosikiem gulaszowym mniam,mniam......dawno nie robiłam to będą smakować....
ehhh ja to teraz czekam na telefon z OA kiedy Pani do Nas przyjdzie zobaczyć domek ....już mogłaby przyjść :happy::tak:

reklama
oooooo kopyyyyytkaaaa :sorry2: mmniaaam :sorry2:
kurcze, ja mam tylko zupe w domu... heh :blink:
zuza tak:tak:, niech Ci sie nadal przeczucia sprawdzaja:tak:
I nie dziwie sie,ze Młoda szczesliwa, tydzien na wyjezdzie! sie bedzie działo! wow!:-) (a i uświadomiłaś dziewczyne, mam nadzieje? ;-):-))

Ostatnia edycja:
Do góry