Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Monik a jak tam przygotowania do ślubu;-)
Czy będzie to ślub cywilny ( bo za 3 tygodnie mamy adwent)
Muszę się wam dziewczynki do czegoś przyznać.
Pół roku zajęło mi uświadomienie sobie prostej sprawy. Przez ostatnie 6 m-cy mój świat kręcił się wyłącznie wokół starań a czas odmierzany był: @-ovu-@. W czasie ostatniej @ powiedziałam sobie DOŚĆ! A jeżeli staranka jeszcze potrwają
. Przecież ja nie mogę odłożyć wszystkiego na bok;zauważyłam,że praca nie jest już taka ważna, moje zainteresowania już mnie nie pociągają, chodzę zła, skwaszona i ożywiam się przed @ żeby potem wpaść w jeszcze głębszy dół
![]()
Ponoć sny spełniają się na opak :sick: Ale podobno te z czwartku na piątek właśnie tak jak się śniły
O rany, nigdy, ale to nigdy nie byłam przesądna, ale coś czuję, ze w andrzejki będę jakieś cuda wyprawiała.
i mężuś jest czulszy i o poranku gładzi mi brzuszek zafasolkowany

ot, głupia
No i powiedziałam Mamie przez telefon (chociaż codziennie ją widzę;-)) a Tacie osobiście nie powiedziałam-jakoś nie miałam chyba odwagi
(ale mama przekazała lotem błyskawicy więc Tata też wie
Terściowie dowiedzą się pewnie w okolicy Świąt.
Zrobię im prezent na Święta jak Bóg mi na to pozwoli

. Bedzie to ślu cywilny. I bardzo skromny, dla 30-tu osób. O kościelnym też myslimy, ale na razie ze względów finansowych musieliśmy wybrać właśnie cywilny. A przygotowania już prawie zakończone:-). Wszystko zapięte na przedostatni guzik
. A mój przyszły to tylko się ciesz, że to adwent bo niebędzie musiał tańczyć hi hi hi... 
:-). Pierwszy raz będę lecieć samolotem rejsowy (bo takim małym już leciałam), i przyznam się Wam, że sie troche boje
. Na szczęście ciekawość jest większa od strachu 
. A dzisiaj ma zdrowiutkiego synka
.