Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. Okazało się, że to nic groźnego i wystarczy witamina B6. Po prostu mam już dość 

Od tamtego miesiąca moje zdrowie poprostu się sypie!!! Zaczeło się poronieniem:sick: potem dowiedziałam się ze mam mięśniaka, piasek w nerkach i miałam pierwszy raz w życiu kolke nerkową. Jak tylko wróciłam z chorobowego do pracy to zaraz dopadło mnie mocne przeziębieni, a katar mam jeszcze do dziś. A wczoraj ta wysypka

. No same dziewczyny powiedzcie jak tu się nie denerwowac?! Robie wszystko, żeby być zdrowym i przygotowywuje się na kolejną próbe zafasolkowania a tu co chwile same kłody pod nogi mi lecą:sick:
Mam już tego dość!!!!!!!!!!
:-
Wczoraj byłam chyba tak podekscytowana perspektywą nowej pracy, że długo nie mogłam zasnąć, stąd to moje dzisiejsze leniuchowanie. I nie mogąc zasnąć tak sobie myślałam....myslałam...aż wymysliłam
że:

Dzieńdobry trzydziesteczki :-)
Wczoraj złapałam okropnego doła:-sick:. Wieczorem musiałam pojechać do dermatologa bo dostałam wysypki na całym ciele
. Okazało się, że to nic groźnego i wystarczy witamina B6. Po prostu mam już dość
Od tamtego miesiąca moje zdrowie poprostu się sypie!!! Zaczeło się poronieniem:sick: potem dowiedziałam się ze mam mięśniaka, piasek w nerkach i miałam pierwszy raz w życiu kolke nerkową. Jak tylko wróciłam z chorobowego do pracy to zaraz dopadło mnie mocne przeziębieni, a katar mam jeszcze do dziś. A wczoraj ta wysypka
. No same dziewczyny powiedzcie jak tu się nie denerwowac?! Robie wszystko, żeby być zdrowym i przygotowywuje się na kolejną próbe zafasolkowania a tu co chwile same kłody pod nogi mi lecą:sick:
Mam już tego dość!!!!!!!!!!
Wszystko się sprzeciwia:-
baffled::sick:
Mój optymizm, którego raczej miałam duzo, jest już na wyczerpaniu.

MOJE DROGIE :-) tu się cos niebawem napewno wydarzy![]()
![]()
Oj, będa powody do łez radości ....... A ja chcę byc blisko więc póki mogę, będę tu zaglądać jak najczęściej. Trzymam kciukasy i modlę się za WAS.
Dziękuję, że jesteście Sensi, Wikka, Carioca, Antila, Majeczka, Anusieńka, Gośka, Monik, Lastarada, Alek, Madziulka..... - Pozdrawiam cieplutko![]()
![]()
MIŁEGO DNIA I WSPANIAŁEGO WEEKENDU !!!

Vonka - oby nam się wszystkim poszczęściło! To chyba nie realne statystycznie, ale idą święta :-) wszystko jest możliwe![]()
. Aż mi się łezka zakręciła w oku ze wzruszenia (tak zawsze mam że przed @ jestem troche płaczliwa
)
i już się uśmiecham
. A co tam wysypka, niedam się jej! Dobrze, że jest zima i niewidać jej
.
.