czesc dziewuszki,
ja tak was tylko z doskoku podczytuję i nigdy nie mam czasu na dluzsze odpisywanko!

wstyd, wstyd wielki...
Carioca, wiesz, mierzenie w ustach jest najmniejniej miarodajne wlasnie, trzeba mierzyc dlugo i zawsze w tym samym miejscu, bo pod jezykiem w roznych miejscach jest rozny rozklad temperatur,. Dlatego o wiele bardziej czytelne jest mierzenie w pupci lub w pochwie. nie wiem, czy to tu bylo o rodzajach termometrow, ale ja mierze elektronicznym i jestem zadowolona, mam czytelne wykresy (tzn. mialam, bo od kilku cykli nie mierze..

)
monik75, udanych przygotowan do slubu! milo tak w okresie swiatecznym, taka fajna atmosfera! super!
alek, anusienko, to moze i mi sie uda spotkac z wami:-) jak mnie znow wysla na szkolenie!
majeczko, buziaczki, nie poddawaj sie, kochana! jestes bardzo silna kobietka! wiesz o tym dobrze! Mam nadzieje, ze plodniaczki po pozytwynym tesciku owu wykorzystane! trzymam kciuki!!
vonka, okazie zdrowia!:-) super, na pewno gin tez tak stwierdzi!
Antila, oby ci ten czas szybko zlecial, trzymam kciuki! a co z twoim cyklem, bo sie pogubilammm.
sensi, witaj mamusiu!

a ty nie masz netu w domu??? bu...
jak tylkko bedziesz w poniedzialek, to czekamy na kolejna porcyjke fluidków!!
moniolek, buziaczki dla Ciebie! czekamy.............
lapisek,
uściski ! brakuje tu Ciebie!...............
wikka, lastrada, inne 30-tki, milego dzionka dla was i pozdrawiam mocno!
ide sprzatac i wziąc cos na glowe, bo za dlugo spalam...i zle sie czuje...:sick:
dzis znajomi do nas wpadna, wiec musze troche domek ogarnąc!
i tak jak pisalam na głownym, nie wiem, czy w ogole byla owu u mnie... i czy czasem jej nie przegapilismy... ale co tam, wiem, ze musze sie uzbroic dalej w cierpliwość! i sie nie dac!
udanej soboty!! buziaczki!