reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Ja córeczkę urodziłam gdy skończyłam 31 lat. W ciążę zaszłam od razu, gdy z mężem zdecydowaliśmy,że chcemy mieć dziecko, ciąża przebiegała książkowo. Po 4o tygodniach bez problemu urodziłam śliczną i zdrową córeczkę. W tej chwili wiek kiedy kobiety świadomie decydują się na dziecko bardzo się zmienił i myślę że 30-tki to super mamy.

reklama
DZIEŃDOBRY WSZYSTKIM W NIEDZIELNY PORANEK:-) :-)

Ewa-Krystyna witaj! Coś mi się wydaje, że dobrze trafiłaś :tak: :tak: Tu niedawno rozwiązał sie woreczek z fasoleczkami, więc szansa na spełnienie marzenia mocno wzrosła :tak: :tak:
Życzę Ci z całego serca abyś czym prędzej zobaczyła II na swoim teście :laugh2: :laugh2:

Antilko oj taki dyżur 24h to nie lada wyzwanie. Odpoczywaj i niech Ci się przyśni piękny proroczy sen ;-)

Carioca masz rację z tym nabraniem dystansu do "tematu" Ja też się staram to zrobić, z różnym skutkiem co prawda :wściekła/y: :baffled: ale to chyba jedyne rozsądne wyjście :tak: :tak:

Kajda dzięki za dobre słowa :happy: Podczytuję wątek główny i wiem jak bardzo jestes zapracowana. Podziwiam i mocno Ci "kibicuję" ;-)

Monik ...ja tez miałm ślub cywilny w grudniu :cool2:

Aleczku och z tą robotą :baffled: odrób sie szybciutko i zaglądaj do nas częściej.:-) :-)

Majeczko, Anusieńko, Forumko, Gośka, Lastrada, buziaki dla Was

Siostry moje kochane :-) :-) Sensi i Wukkuś ściskam Was mocno iczekam niecierpliwie na wieści od Was.

Pozdrawiam Was kochane 30-stki i lecę do męża ...bo się domaga towarzystwa :laugh2: :laugh2:

Czesc. Jak wszystko dobrze pojdzie ja urodze tuz przed moimi 30 urodzinami i to dwojke. :-)
To juz moje trzecie podejscie:-(, ale czy nie mowi sie do trzech razy sztuka:confused:
Coraz wiecej jest 30 mlodych mam, a tak naprawde ciagle czuje sie smarkula.
Pozdrawiam wszystkie 30stki:laugh2:.

Nowiko1 pięknie :-D podwójny złoty strzał :-D
Życzę Ci spokojnych miesięcy oczekiwania na Twoje maleństwa. Na pewnowszystko świetnie się ułoży. Trzymam kciuki. :tak: :happy:

Carioca77, dzieki za powitanie... u nas z sexem zawsze bylo super,ale teraz majac swiadomosc czym to sie moze skonczyc jest tez dobrze ale jakos inaczej... i na pewno wroci do normy w najblizszych tygodniach,lol.....

Dobry wieczór Kochane:-)
Wyspałam się i zaraz pędzę zagłosować zanim mi lokal wyborczy zamkną.
Carioca właśnie kilka minut temu przyszła @, ale nie czuję rozczarowania, gdyż wiedziałam,że tak będzie.
Vonko byłam tak nieprzytomna, ze nawet nie pamiętam, co mi sie śniło:-(A co do rozwiązanego worka z Fasolinkami mam wrażenie, że Ty będziesz następna:tak: :tak: :tak: Dostałaś już tą nową pracę?
Aluś nie pracuj tyle:no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry