reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witam wieczorkiem drogie 30tki!

Ewa-Krystyna - jeśli tak milutko to nic tylko się starać ;-)

Antila - trzymam kciuki za aktualny cykl :happy:

Noviko - podwójne, wielgachne gratulacjony ! O jak ja bym chciała mieć dwójeczkę na raz - ale u nas nigdy wcześniej nigdy nie było bliźniaków, więc szanse zerowe :-D

KasiuB - dzięki za słowa otuchy - nam też się uda, jednej wczesniej drugiej nieco pozniej. Jestem o tym 100% przekonana :tak:

Nie obawiam sie tego, ze mój dzidziuś bedzie slabszy. Mysle, ze oczywiscie lepiej urodzic dziecko wczesniej, ale taki byl mój wybor, bo chciałam mojemu malenstwu (a właściwie to maleństwom, na jednym nie poprzestanę) zapewnic jak najwiecej radosci i milosci. Teraz kobiety starzeja sie wolniej niz jeszcze kilkadziesiat lat temu, nie jestesmy wyniszczone bieda, wyczerpującą pracą czy chłodem w domu, dużo wiemy na temat naszego organizmu, wiemy jak rozsądnie dostarczac organizmowi niezbednych witamin i minerałów. Owszem - zanieczyszczenie środowiska jest większe - ale nie demonizujmy go.

Moja mama urodziła mnie gdy miała 31 lat, a babcia moją mamę jak miała ... 31 lat. Chyba tradycja zostanie zachowana. No muszę uczciwie wspomnieć, że nie były to ich pierwsze porody, ale zawsze :-p

Vonce i wszystkim staraczkom życzę miłej nocki!

reklama
Witam Was...

Kochane muszę Was opuścić. Jednak runęło mi wszystko w gruzach i o dziecku nawet nie mogę pomarzyć...
Zbyt trudne byłoby teraz czytanie Waszych postów...
Ale trzymam za Was wszystkie kciuki z całych sił.
Może jak się trochę pozbieram, zajrzę po cichutku do Was...

Trzymajcie się...

Witajcie kochane!

Wikka
siostro czekam na Twój powrót.....

Vonko siostro dzień dobry:tak::tak::tak:
Witam wszystkie 30-dziestki a szczególnie naszą nową staraczkę Ew-Krystynę:-):-):-)

Dobrze, że do Was piszę, a nie mówię bo mam taką chrypę,że ledwo mnie słychać:baffled::baffled: kuruję się lipąi malinkami;-);-)

Poranna porcja świeżutkich fluidków:
#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*
#*#*#*#**#*#*#*#*#*#*#*#*#

DZIEŃDOBRY !! :-)

Wikka cokolwiek sie dzieje to my tu jesteśmy i czekamy na Ciebie.....wierzę, że nie każesz nam czekac zbyt długo. Przytulam Cię mocno, odezwij się :tak: :tak:

Sensi witaj Słoneczko :happy: A co to za chrypa? :confused: Trzymam kciuki, żeby malinki i lipa szybko pomogły. :happy: :happy:

Antila widze że @ sie jeszcze tym razem pomyliła i przylazła :wściekła/y: ale ...nowy cykl = nowa szansa (świąteczna ;-) )
Wiesz Antilko pracę najprawdopodobniej dostanę bo w piątek miałam tel. potwierdzający :happy: :happy: Jeszcze tylko jakieś szczegóły typu "od kiedy". A że firma ma co do mnie raczej poważne dalekosiężne plany to ewentualne zafasolkowanie byłoby dla nich lekkikm policzkiem:sick: Co do mnie to napewno bym się nie zmartwiła :cool2: Ale to przeciez tylko moje kolejne pobozne życzenie:eek:

Pozdrawiam Was kochane 30-stki:-) :-) Carioca, Monik, Kajda, Majeczka,Anusieńka, Alek, Forumka, Ewa-Krystyna, Madziulka i wszystkie których nie wymieniłam :tak: :tak:

Sensi, Gośka, Lastrado pięknie dziękuję w imieniu staraczek za wszystkie fluidki i prosze o jeszcze ;-)

Vonko no, no:-):-) powiedzenie kto chce ten ma" sprawdza się : będziesz miała pracę na jaką zasługujesz :tak::tak: i fasolkę -analogicznie-też:happy::happy::happy: i przyjdzie ona w najmniej oczekiwanym momencie :-):-) To pewne:tak:;-):tak:

Vonko no, no:-):-) powiedzenie kto chce ten ma" sprawdza się : będziesz miała pracę na jaką zasługujesz :tak::tak: i fasolkę -analogicznie-też:happy::happy::happy: i przyjdzie ona w najmniej oczekiwanym momencie :-):-) To pewne:tak:;-):tak:

Ach Sensi Ty moja/nasza ;-) Dobra Wróżko:-) :-) Jak to czytam, to aż mi się oczy śmieją :-D :-D Nic dodać...nic ująć. :laugh2:
Kochana jesteś. Ściskam serdecznie. Żdrowiej szybciutko :tak:

A na razie vonko ciesz się z tego, że jak grypolina Cię łapie to możesz sobie łyknąć aspirynkę czy inny paracetamol :happy::happy::happy::happy::happy::happy:

Fakt, chociaż powiem Ci szczerze, ze tak naprawdę odkąd szczepię sie p.grypie czyli od 7 lat....to ja nie chorowałam. :no: :no:
Wyjątkiem było w tym roku w październiku zapalenie gardła i gorączka prawie 39 stopni :szok: Mam nadzieję, że to "niechorowanie" mnie nie opuszcza :eek:

reklama
Kochane babeczki, na podstawie tego mojego wykresu temperatury (która jest niepokojąco stała) zaczynam nabierac podejzen, ze przynajmniej ten cykl jest bezowulacyjny. Dla swietego spokoju wlasnego chce wybrac sie na usg, aby wybadac czy moje pecherzyki Gaafa sa w porzadku. Chce to zrobic jak najszybciej - i tu moje pytanie - czy orientujecie sie czy to wszystko jedno w jakim dniu cyklu sie wybiore?

Jesli chcecie zerknac na moj wykres to jest on na stronie Dowiedz się więcej o swoim organizmie. Buduj i analizuj własne wykresy obserwując rytm płodności. - 28dni - tam również jestem jako Carioca77.

Vonko i Sensi - nie zapominajcie o witaminie C!
Mam nadzieję, że Wikkę szybko opuszczą niepowodzenia :-( naprawdę serdecznie trzymam za Ciebie kciuki.

A poza tym życzę 30tkom miłego dnia i całego tygodnia :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry