reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

oj Alek Słoneczko... Co za cholerstwo. Kibicuję Ci, czytam Twoje posty i życzę Ci z całego serca, abyś niebawem przeniosła się na wrześniówki. Paru babeczkom właśnie wtedy kiedy "staranie się" bokiem wyszło odmieniło się zycie na dwa. Trzymam mocno kciuki, nosek do góry, prosze.

reklama
Witam wszystkie dziewczyny po 30. Cieszę się, że nie jestem sama.
Kiedyś postanowiłam sobie, że pierwsze dziecko urodzę przed trzydziestką, ale nici z tego postanowienia... :-) Życie zweryfikowało postanowienia, warunki itp. i mlauszek pojawił się właśnie po 30.

Sensi, widokowo jest roznie,zalezy od czesci Kanady. ja mieszkam pod Toronto i mam prawie "dwa kroki" do Wodospadow Niagary- zalaczam zdjecia... mam wiecej i lepszych ale musze zeskanowac...
mnie sie przez jakis czas marzylo przeprowadzic wlasnie do Norwegii,ale jakos wyszla Kanada,a wczesniej mieszkalam w Marsylii i Paryzu. jak dlugo i gdzie mieszkasz w Norwegi? jesli oczywiscie moge spytac...

Witam was moje Drogie...
U mnie jakos kiepskawo...Czuje sie nie za bardzo- brzucho mnie ciagnie na dole i w pachwinach i kluje - nie wiem czemu? Poza tym jestem totalnie rozstrojona emocjonalnie co daje w kosc nie tylko mnie samej ale i mezulo ledwo ze mna wytrzymuje. A na dodatek muli mnie strasznie i wlasnie sobie pawika strzelilam a nic takiego nie jadlam???? Mam nadzieje ze to nie zapowiada jakiegos chorobska...Pojutrze lece do Polski i w czwartek bede u gina musi mi brzucho sprawdzic po tym calym HSG.

Buziaki i pozdrowiena dla was 30-dziesteczki..

Wikkus nie martw sie ja pierwsze starania ropoczelam w grudniu 2002 a w styczniu 2003 okazalo sie, ze nie tylko dzidzia ale wlasciwie cale moje zycie leglo w gruzach...:-( Ale zycie sie zmienia i teraz jestem szczesliwa i mimo iz o fasolinke staram sie tak dlugo to mysle ze w koncu sie pojawi. Wiec uszka do gory- jestesmy z Toba!!!!:tak:

Witajcie 30-tki....

Aleczku oj wredna @ i ciężka ta nasza dola.... ściskam Cię mocno!! Nie poddawaj się tylko!!!!

Majeczko... wiesz a ja sie uśmiecham bo te Twoje "dolegliwośći" mi się podobają...a który dc masz? Trzymam kciuki mocno!!!!! :-)

Ewo..oj u Was też zimno ;-) Ty światowa dziewczyna jestes :-) .. będziesz miała co wnusiom opowiadać :-)

Witam 30-dziestki!:happy::happy:
ale mgła :unibrow::unibrow:

Fluidki poranne

!@#$%^&**()__+
!@#$%^&**()_++
~!@#$%^&*()_+
~!@#$%^&*()_+

Vonko
jak wczorajsze zakupy kosmetykowe:cool2: i co u gina:confused::confused::confused::confused::confused:

Ewo-Krystyno mieszkam w Polsce (północno-wschodniej:happy::tak::happy:) ale lubię Norwegię i czasami jedziemy tam z mężem żeby odetchnąć na odludziu:happy::happy:. Lubimy ciszę:tak::tak:. A tak w ogóle;-);-) to ładna kobita z Ciebie:tak::happy:

Wszystkim kobitkom fotki Norwesko-Fińskie

Cześć kochane trzydziesteczki :-D.

Chwilowo się nieodzywałam, bo internet mi siadł :wściekła/y:. Teraz pisze ukradkiem i "po cichu", w pracy:zawstydzona/y:.
Dziewczyny, ratujcie!!! W czwartek mam lecieć do tego paryża a ta @ mi się spóźnia!!! Co za wredna małpa. Zawsze robi człowiekowi na złość. Jak niechcemy żeby przyszła to się sama wprasza, a jak chcemy to prosze co wyrabia :wściekła/y:. Wczoraj tempke miałam 36,9 C, a dzisiaj 37 C. Nawet przez chwile myślałam, że może coś jest???:-p ale nie mam objawów takich jak przy moim aniołku:confused: Dzisiaj kupie test, i jak jutro rano tempka będzie nadal wysoka, to go zrobie:nerd: Dzisiaj jest 34 dc. Jeszcze tak długiego cyklu niemiałam:eek:.
Martwi mnie tylko to, że pewnie @ przyjdzie jak juz będę w tym paryżu:-(.

Ewa-Krystyna jeszcze niemiałam okazji Cię przywitać więc czynie to teraz:-). Śliczne fotki z tej kanady:-).

Pozdrawiam i życze udanego dnia wszystkim kochaniutkim trzydziesteczkom:-D

Oho... tu jakieś fasolki się niebawem pojawią... Monik, Majeczka ... ładnie, ładnie

Ewa - piękne widoki - piękna uśmiechnięta para :-)

Marlenko, dzięki za słowa wsparcia.

Miłego dnia 30 Sensi i Madziujko!

dziewczyny nie podoba mi się mój wykres temperatury, płaski jak cholera... A dziś 17 dc. Myślę żeby w tym tygodniu sobie zbadać progesteron i prolaktynę.

WITAJCIE :-)

Monik ta Twoja tempka całkiem, całkiem.... rób teścik kobieto ;-)

Majeczko nie wiem który to dzień cyklu u Ciebie ale może ten pawik coś oznacza? Bardzo mocno Ci kibicuję i w końcu sie doczekam :tak:

Sensi zdjęcia prześliczne....jak ja bym chciała zobaczyć to na własne oczy.:tak: Zakupki kosmetykowe ograniczyłam do niezbędnych : kremik,balsam....
A u gina ....radość i .....rozpacz jednocześnie. Ze mną wszystko we wzorcowym porządku. Pięknie i zdrowo. Jedyne czego mi trzeba to "zdrowego nasienia" - jak powiedział p. doktor. W przeciwnym razie tylko in vitro :wściekła/y: i ewentualnie bank nasienia :wściekła/y: :wściekła/y:
U nas niestety plemniczki mizerne: za mało, za wolne, niewiele o prawidłowej budowie :-( :-(
Powiem Ci, że na takie dictum ręce mi opadły:-( :-( :-( Jedyne co mogę zrobić to zacząć zbierać kasę... Pomalutku szlag mnie trafia. Takie życie.

Narazie nie mam siły więcej pisać.
POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE CIEPŁO I TRZYMAM KCIUKI ZA WASZE FASOLECZKI I STARANIA

reklama
MAjeczko - wszystko wskazuje,ze być moze sie udało!!!!!!Pisz szybciutko co dr J. powiedział? bo do niegpo się wybierasz?
Monik- Skoro to 34 d.c. i temperatura 37 to moze byc tylko jedno!!!

Moze teraz wątek 30-stek zawirusowany przez Sensi będzie szczęsliwy.

Dla pozostałych koleżanek ślę pozdrowienia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry