• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Kochane babeczki, na podstawie tego mojego wykresu temperatury (która jest niepokojąco stała) zaczynam nabierac podejzen, ze przynajmniej ten cykl jest bezowulacyjny. Dla swietego spokoju wlasnego chce wybrac sie na usg, aby wybadac czy moje pecherzyki Gaafa sa w porzadku. Chce to zrobic jak najszybciej - i tu moje pytanie - czy orientujecie sie czy to wszystko jedno w jakim dniu cyklu sie wybiore?

Carioca ja miałam swego czasu robiony monitoring. Mój lekarz przy cyklach 25 - 26 dniowych oglądał mnie w 11 i 13 dniu cyklu. Wówczas podawał mi ilość i rozmiary pęcherzyków (czasem było ich 2). Myślę że najlepiej omówić to z ginem. On sam wyznaczy Ci dni monitoringu.

reklama
Witajcie:-)
Sensi dzięki za fluidki, moze w tym cyklu zadziałają;-) Gardziołko spróbuj płukać sobie naparem z szałwii, mi zawsze pomaga:tak:
Vonko super z ta pracą, tylko żeby Cię za bardzo nie wciągneła, bo nam znikniesz:-D :-D :-D
Carioca jasne, ze zajrzę na Twój wykres:tak: Sama nie będę prowadzić, bo pracuję w bardzo dziwnych porach i miejscach:szok: pewnie te moje pomiary nie byłyby zupełnie miarodajne.
Wikkuś mam nadzieję,że wszystkie problemy i kłopoty niebawem Cię opuszczą.
Ściskam wszystkie Kochane 30.

Dziękuję za odpowiedź kochane.
Skonsultuję się z moją ginekolożką jak najszybciej w tej sprawie.

Nawet nie wiecie jaką ignorantką byłam na tematy związane z "zaciążeniem" jeszcze miesiąc temu. Bardzo się cieszę, że odnalazłam to forum, jesteście WSZYSTKIE skarbnicą wiedzy! Szkoda ze nie ma emotikona <całusy>

przeziebione dziewczyny trzymajcie sie cieplo i kurujcie... na kaszelek polecam syropik z cebulki, smierdzi niesamowicie ale jest pyszniutki ( przynajmniej dla mnie,LOL)...
i jeszcze jedno pytanko ogolne czy zazywacie kwas foliowy? jest bardzo wazne aby zaczac go zazywac przed zajsciem w ciaze i kontynuowac podczas ... w ogole zaleca sie aby wszystkie kobiety w wieku rozrodczym go zazywaly,bo czesto ciaze sa nieplanowane....

Ewa-Krystyna :-) zażywamy kwas foliowy, zażywamy . W końcu to podstawa :tak: :tak:

Ja na dzisiaj chatę wysprzątałam, obiad prawie gotowy.Wypiękniłam się i lecę kupić sobie trochę kosmetyków bo zaczyna braknąć :dry:
Po południu mam wizyte u gina, oj dobrze że to blisko domu..........Trzymajcie kciuki, żeby nie miał się do czego przyczepić :sick:

Pozdrawiam WAS KOCHANE DZIEWCZYNY :happy: :happy:

moje pytanie bylo prawie retoryczne,lol....
u mnie dopiero 7 rano i wlasnie sobie chleb robie i chyba mi nie wyrosl jak trzeba.... ale i tak zjem na sniadanie,bo glodna jestem potwornie...

Ewo-Krystyno a dsokąd Cię wiatry poniosły skoro 7 rano u Ciebie:confused::confused::confused: ja też czasem lubię upiec chlebek:happy::happy::happy:
A teraz piję soczek marcwiowo-jabłkowo-pomarańczowy.Pychota:tak::tak:
Vonko ciekawe co Ci gin powie:confused: Oby żadnej paskudnej nadżerki nie było:wściekła/y::wściekła/y:

mieszkam w Kanadzie... chlebek pieke w maszynie,bo dostalam ja miesiac temu na urodziny i lubie pichcic ogolnie... zwykle kupuje normalny chleb ( kanadyjski tostowy) ale wlasnie mi sie skonczyl i wymyslilam,ze przed wyjsciem do pracy zdaze upiec....
uwielbiam soczki marchwiowe z dodatkami innych owocow.... nie lubie tylko sokow warzywnych ( poza marchwiowym oczywiscie,lol)

Ewo-Krystyno zazdroszczę Ci kanadyjskich widoczków. co prawda w Kanadzie nie byłam, ale [potrafię sobie wyobrazić, bo jest tam podobnie jak w mojej ukochanej (widokowo oczywiście:happy::happy:) Norwegii:tak::tak:

Bardzo byłabym wdzięczna gdybyś czasami podesłała na forum kanadyjskie fotki:blink::blink:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry