reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Zuzanka...a teraz w PL chyba ma wejść jakaś refundacja inVitro??...w tv kanapkowej kiedyś była o tym mowa...
Obejmować miałoby:

-pary również nie będące w związkach małżeńskich
- do 40 roku zycia
- które mają udokumentowane że się leczyły przynajmniej przez rok

Ani@k
misie znajdziesz pod tym linkiem
http://needleart.pl/index.php?cPath=3_4_20_21
Natomiast nie przychodzi mi do głowy żaden wyszywany wierszyk...
Widziałam gdzieś natomiast abecadło, z niego można byłoby ułożyć jakiś wierszyk, ale wydaje mi się, że obrazek miałby wtedy rubensowskie gabaryty.

Patryk śliczne imię. Moja koleżanka która urodziłą w tydzień przede mną, też ma Patryka.
Tylko wytłumacz i o co chodzi z tą coca colą

kasica ze spokojem. Ja nieznoszę się kóćić z Mężem, dlatego to robimy b. sporadycznie. Jednak jak już się nam zdarzy mała batalia, zawsze wyciągam z tego wnioski, bo jak się chwilę później zastanowię to o co się czepiam, nie ma zanczenia, a zazwyczaj jest to jakaś pierdółka.

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczynki,

Niedawno się ogarnęłam, całą noc burza była, deszczysko i grad i ciągle się budziliśmy i tak na dobre to po 8mej zasnęliśmy z Olciem:tak:
Potem segregowałam jeszcze rzeczy do wyrzucenia bo dzisiaj ostatni raz przyjeżdza śmieciara z firmy śmieciowej i nie wiadomo co potem tzn kiedy i jak gmina zacznie to ogarniać:-) Pewnie zawalą nas tu sterty pieluch do czasu następnego odbioru ;-)

kasica - no dziewczyny już wszystko napisały... Jest lepiej, więc no stress , zadbaj o siebie i Adama i &&&&&&&&&&&&&&&&&

zuza kurczę, tak to jest z tymi dziadkami, ja też wiem, po prostu to wiem, że przed wyjazdem coś się będzie z nimi działo - nie ma tak żeby wszystko było super:happy2: Dziś mam rocznicę jak mi matka dziadków wystawiła pod płotem, brrr , jak sobie przypomnę to aż mi się słabo robi;-)

katiuszka - z tym jedzeniem to dokładnie tak jest jak napisałaś , ale ja bym nie dawała mleka od razu - odczekaj z godzinkę może :-) A na obrusy trzeba uważać, niestety już na wszystko trzeba uważać teraz u mnie bo jest powoli wszędzie a co to będzie jak zacznie się przemieszczać na dobre. Ostatnio siedział sobie na foteliku do karmienia w bezpiecznej odległości od firanek, a mamy takie tzw makarony. Chwila moment, patrze a on już trzyma pęk tych sznurków w garści i żuje ten kurz:-D

Ani@k - łączę się z Tobą w niechęci do pomidorowej ,bleee, Niech żyje ogórkowa i żurek !!!:-D

Oj muszę kawę, ale wrócę:-p

zapomniałam.. cześć Tere Fere :-) widać że Timek jak najbardziej zadowolony :tak: poopowiadaj troszkę o Nim :tak:

Zuza nooo.. mam długie ząbki na pomidorówkę :tak: wszystko mi w niej nie pasuje - zapach, kolor, smak i wszystko to o czym nie pamiętam ;-) a co mogłabym jeszcze wymienić

katuiszka lot zleci, ze ani się obejrzysz...musisz mieć ulubione rzeczy Julka, żeby go ew. zabawić, a wcale tak być nie musi, może być tak zaabsorbowany lotem ze hej...będę trzymać kciuki...:tak:
Zuzu babcia w szpitalu wylądowała :wściekła/y: karetka ja zabrała, jadę do niej po pracy.
Udali nam się "dziadkowie", dużo zdrówka Waszemu życzę!
Aleksis trzymaj się dzielnie, oby @ szybko minęła i do dzieła.

aaronka ma wejść ale kiedy ??:confused::dry:
Muma no właśnie tak jest i nie wiadomo czego się spodziewać z tym dziadkiem :-(aż się boję pomyśleć ile trzeba będzie się nagadać ,że jest pod dobrą opieką i nic mu nie będzie:sorry:
u Nas od 4 do 7 burrza była :dry:

o masz szyszunia nie denerwuj się tylko nie mamy wpływu na pewne rzeczy i sytuacje :*** tulę
Aleksis jak samopoczucie dzisiaj?

zuzanka, mówili ze od 2014. W 2013 mają trwać jeszcze konsultacje medyczne.

a my zaszaleliśmy i Jagodzie na wesele kupiliśmy :

Wojcikonline.com - Ubranka dla dzieci, dziewczynek, chłopców, odzież dziecięca - firmowy sklep internetowy Wójcik Fashion

i do tego
Wojcikonline.com - Ubranka dla dzieci, dziewczynek, chłopców, odzież dziecięca - firmowy sklep internetowy Wójcik Fashion

wkońcu po raz pierwszy zostanie przedstawiona rodzinie:)

katiuszka
, czytam co piszesz o diecie Julka -- wielki szacun..Nas czeka wizyta pod koniec miesiaca, mamy wtedy zaczac cos wprowadzac do repertuaru:) ja bede sie dopytywac co i jak, bo poki co jestem zielona jak szczypiorek na wiosne
...

Ostatnia edycja:
reklama
Ani@k,ostatnio jest to coraz częściej,takie kłótnie.....:-(,a przed wizyta i po wizycie to już szczególnie:-(:-(.......wiecie co?????...........wstyd sie przyznać,ale Wam się przyznam...wczoraj padło hasło ....ROZWÓD......:-(:-(:-(:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry