reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
eloo
kurcze, Gochson, wielgachne mocno zaciśnięte kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& bedzie dobrze!!!!!!:tak::tak::tak: Trzymaj sie! My tez mooocno woerzymy ze będzie OK:tak:
cześć jołasia :) &&&&&&&&& za staranka:tak: O kurcze, to masz troche przejsc zdrowotnych za soba:szok: no ale teraz juz to przeszłośc i staranka pełną para zaczniecie;-)
caterina nie zamroziło Cie tam na tej Syberii?;-):-) u nas ok -5 było i nie podobało mi się...oooo nie...:no: niech sobie będzie mróz kilka dni żeby zarazy wytłukło, a potem już na + niech będzie...

Gochson -
co u Ciebie ??? napisz nam bo się martwimy... &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja jutro wieczorkiem dopiero zajrzę bo 9-16 mam zajęcia to ściągnę do chałupy koło 20ej pewnie w ten mróz.

Ostatnia edycja:
Gochson - dopiero doczytałam wcześniejszy post, trzymam mocno kciuki, musi dobrze być !!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Myślę, że mają dupne usg i jakiś niedouczony robił a tam wszystko na pewno jest OK:tak::tak:

i jeszcze dwa słowa:

jołasia -
podziwiam :tak: i trzymam kciuki za staranka &&&&&&&&&&&&& i proszę mi tu pisać codziennie !!! :tak::tak:**

caterina i tak o to nie jesteś jedyną staraczką i nie masz usprawiedliwień w obijaniu się :-p U mnie też jest zimno , to żaden powód, buziaki :tak:

Co to ja miałam napisać, aaa , jest masakrycznie zimno, zamarzła nam furtka i skrzynka na listy i okno dachowe:baffled: W ogóle nie chcę myśleć o tym co mówią , jakieś -30 stopni, przecież żadna eLka nie odpali na takim mrozie:-D

Gochson taka beta to bardzo dobra wiadomosc, przy ciazy pozamacicznej nie przyrasta. Wiec to chyba jakis kiepski sprzet przy bardzo wczesnej ciazy. Nie martw sie, bedzie dobrze!
A tesknota...coz, przynajmniej sie wyspisz hihi;-)

U nas ma zimno dotrzec od poniedzialku..brrr...nie lubie.

Dziewczyny dzis kolezanka, wloszka mi powiedziala, zeby nie dawac mlodej tak duzo nurofenu...w sumie faktycznie tez sie nad tym zastanawialam czy aby nie przesadzam:-(

helloo...
wreszcie mam chwilkę dla siebie...eM usypia małego, ale tak, że ten już głową wyciął w szafkę:baffled: bożeee....no i się drze jak opętany:wściekła/y:
Gochson mocno ściskam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& jak dziewczyny pisały, pewnie do doopy sprzęt mieli, beta przyrasta to musi być ok!!!! wyśpij się póki możesz;-) i dawaj znak co i jak!!!
jołasia witam ponownie!!!!!!!!!!!!!!!! łomatulu....współczuję przejść zdrowotnych....mam nadzieję, ze już teraz będzie dobrze i staranka ruszą z kopyta. W sumie...co tu robić w taki siarczysty mróz....a co??? DZIECI:tak::-)
Caterina no właśnie, mamy starą-nową staraczkę, więc we dwie do roboty i bez obijania się!!!!
Muma ranyyy jak taki mróz, to może odwołają zajęcia:baffled: widziałam w tv, że na początku lutego może być nawet -35:szok::szok: brrrr lubię zimę, mrozik...ale to to już przesada, nie? heheh ciekawa jak mój by się sprawował na sankach:confused: jak nie będziemy w zimie jeździli do Polski to nawet nie będzie wiedział jak śnieg wygląda:baffled:
Gatto a ile dajesz tego Nurofenu? powiem Ci, że ja też daję od razu jak tylko młody się drze na zęby:sorry2: pytałam szwagierki-doktorki, sama ma dwójkę dzieci i mówiła mi, że jak się tylko zaczyna jakaś jazda z zębami, jak dziecko ciężko to przechodzi, płącze itp.to żeby dawać od razu, a nie czekać. Że jak sie nie przekracza zalecanych dawek to jest ok. Nooo tyle to ja nie daję, tylko na noc...jak dobrze sobie przypominam to tere fere też tak pisłała i aaronka, obie pytały lekarzy. No to nie wiem....
kok.o ale zmałpowałaś suwaczek zębowy;-):-) oooo właśnie!!! muszę wprowadzić aktualizację...mamy 7 zębów:tak:
No ale żeby nie było tak dobrze, że będzie spokój po tym siódmym, to ósmy już idzie:cool: wykończę się....
tere fere a Ty gdzie się podziewasz? etacik ciągniesz? czy leniu****esz w domciu?

eee co ja to jeszcze chciałam....dopiszę później..jak sobie coś przypomnę

reklama
Łoj tam łoj tam
hymn amazonek ma w tekście "wszystkich uszczęśliwię' i jakoś tak teraz zmieniłam nastawienie do świata i ludzi dystans ale i dla tych co zasługują dobroś...
trochę było tego po drodze ale trzeba żyć dalej i szczęście męża i bliskich mi osób jest bardzo ważne

Właśnie skomlę mężowi o sex-ika, taką czuję ochotę, chyba już mnie się dni płodne zbliżają, instynkt woła.

Dobranoc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry