reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

:-) Cześć Alek! Kiedy Cię wzywałam, Ty już pisałaś!:-D
To i za Twoją wizytę jutrzejszą u lekarza trzymam kciuki! :tak:Może jak temperaturę mierzysz to ostatnie wykresiki możesz zabrać, chociaż jak miałaś różne badania i monitoring to może wystarczy...

A ja idę na ciepłą kąpiel i liczę na miłe sny... Do jutra!

reklama
Witam Was we wtorkowy poranek. Wtorek zawsze lepszy niż poniedziałek;-) .
Vonko - w PROVICIE robiłam USG połowkowe - trójwymiarowe. Wiem że mają dosyć nowoczesny sprzęt i kilku polecanych lekarzy. Sama niestety poza USG nie miałam z nimi do czynienia i trudno mi cokolwiek powiedzieć.

W poczeklalni - pełno, pomimo że zapisuesz się na konkretną ustaloną godzinę. Nasza wizyta miała ponad godzinny poślizg - ale obok jest SILEZJA CENTRUM to można wyjść i wrócić na czas badania. Opis metody IMSI i cennik mają na swojej stronie.

Witajcie dziewczynki :happy::happy:

Carioca
czekam na wieści o pięknej becie:tak::tak::tak:. a propos bety-nigdy jej nie robiłam;-);-)więc jestem bardzo ciekawa:tak::tak:

Alek czekam na wieści powizytowe:happy::happy:

Vonko trzymam kciuki za Ciebie ciagle :happy::happy:

Najko buziaczki:tak::tak:

I pozdrawiam oczywiście wszystkie nieujawnione czytające osóbki. Odezwijcie się do nas :-):-):-)

Hej Kobitki!
Mam dzisiaj wolny dzień, w zamian za pracująca sobotę:-) Zrobiłam listę spraw, które mam załatwić i jakoś nie mogę się wygrzebać:-D Oczywiście najpierw musiałam zajrzeć do Was:happy:

Wysępiłam te wyniki z laboratorium!

BetaHCG - 237,4
Toxo - >4
Cytomegalia - 39

nie znam jednostek, ale panie pielęgniarka powiedziała że wszystko w normie.

reklama
Tak dokładnie to jestem panną z odzysku - vel rozwódką.

A z Tatusiem dzidzi planujemy ślub. Miało to być 7 lipca 2007, ale ostatnio (w kontekście najświezszych wydarzeń :-) ) poważnie bierzemy pod uwagę jakiś majowy termin. Ale wciaz sie waham, bo 07.07.07 to taka śliczna data ślubu.

Do góry