reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Aleksis ,super beta:tak::-)!!!!!!!!!!!!!!!GRATULUJĘ!!!

a głowa do góry?????...ehhh jakos nie majm nastroju,ani ochoty...co do testów to już ten etap mam za sobą.......stosowałam je przez kilka cykli,i już nie mam ochoty ich robić,bo i tak z tego nic nie wynika....dobra zmykam i nie marudze i nie smęcę....

Aleksis niedowiarku.. widzisz??? beta piękna, więc teraz winko koniecznie odstaw:-p już ten pierwszy test pokazywał II krechę:tak:

DOBRA PASSO TRWAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aleksis zarażaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;-)

Zuza wiem, dinozaurzyca z Ciebie ale ja tam wierzę że się uda:tak: ja może tego nie mówię ale cały czas trzymam kciuki za Ciebie&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kasica masz czas do grudnia, tak??? więc proszę nie jęcz!!!!!!!!!!!!!!!!! bedzie dobrze :tak:
Catreina miło ze wpadasz, proszę częściej :tak::sorry2:
Muma :*** dobra duszyczka z Ciebie, wiesz??? i nie kręć że co tam Twój kapuśniaczek.. jesteś mu teraz bardziej potrzebna (i Twoja rodzina) niż sobie wyobrażasz :tak:
Kok.o u mnie z kolei teściowie nie podchodzą jeszcze do Patryka.. bo za mały.. a mi to narazie pasi ;-)
Gatto ale Twoja Cristi jest duuuuuża!!!!!!!!!! a pamiętam jak na suwaczku był napis 'gattinka jest z nami już 2 miesiące' a Ty pisałaś że chciałabyś aby Ona już rozumna była..' ale czas zasuwa... ucałuj Ją odemnie :***
Katiuszka ja nic w kompie nie zrobiłam, eM coś wyresetował.. ustawił chyba aby za każdym razem historia się kasowała i poskutkowało.. ale nie wiem na 100% czy to to..
Tere mały pływak zaraz uwiedzie panią instruktorkę ;-) całuśnik jeden :-)a tej baraninki Twojej to bym se też zjadła..:sorry2:

a my jesteśmy na etapie 'a gu' uśmiechu całą buzią i na początku gaworzenia.. aaa niektóre pajace 62 są już 'na styk' w znaczeniu 'należy odłożyć bo się ciasno robi' :-)

p.s. Muma jakie Ty owoce jadłaś w pierwszych 3 miesiącach???

Ani@k....ja nie jęczę...tylko jak przez 2 lata w ciąże nie zaszłam,to ciekawe,że za 2 mc.mi się uda??!!:sorry2::sorry2:..Cud by musiał się stać!!!
...nie jęczę,tylko nieraz chciała bym się wyżalić....

Ani@k....ja nie jęczę...tylko jak przez 2 lata w ciąże nie zaszłam,to ciekawe,że za 2 mc.mi się uda??!!:sorry2::sorry2:..Cud by musiał się stać!!!
...nie jęczę,tylko nieraz chciała bym się wyżalić....
może źle napisałam.. po to jesteśmy abyś jęczała..

ja też jestem zdania że jak w ciążę zachodziłaś to jest szansa, naprawdę!!!!!!!!!!!!!!! ściskam Cię mocno bo fajna babka jesteś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i dodatkowo zaciskam kcuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Ty i Adam róbcie swoje, nie myślcie o niczym a w grudniu wrócimy do rozmowy ;-)

reklama
aaa Szyszka przypomniało mi się.. ja przytyłam ok. 14 kilo i teraz ważę tyle ile przed ciążą ważyłam, rozkoszuj się tym stanem i nie licz kg :tak:;-)

Do góry